Nie szukalem siebie jeszcze na tym filmiku ale jak jest na nim Liv to ja tez bede gdzies w okolicy pewnie
Oczywiscie zartuje, niestety zz tego co ogladalem to chyba nas wycieli chociaz z kamera latali ....
Nie szukalem siebie jeszcze na tym filmiku ale jak jest na nim Liv to ja tez bede gdzies w okolicy pewnie
Oczywiscie zartuje, niestety zz tego co ogladalem to chyba nas wycieli chociaz z kamera latali ....

Masa fajnych deepow była. Przez 50% trwania Big22$ znajdowalem sie w top3, az do momentu kiedy AK<JTo stack off pre i zaczela sie gra na 20BB. Ostatecznie pushnalem A5s za 13BB dostalem call od kolesia na BB ktory po godzinie foldow obudzil sie z KK... w ostatnim Bigu 55$ moze podszedlem do ostatniego spota zbyt emocjonalnie, jednak gracz był mega slaby, zetony do wziecia praktycznie w kazdym spocie za darmo....... Jego gra opierała sie na trzech barrelach w kazdym spocie, ewentualnie zdazalo mu sie check foldowac na river wiec majac dosc solidne showdown value zdecydowalem sie na call, pokazal karete niestety. Mialem plan na ta reke troszke inny, zwazajac ze nie dostalem nic przez ostatnia godzine chcialem cos pokombinowac.Nie chcialem swojej gry opierac tylko i wylacznie na oczekiwaniu na karty, graniu na shorcie caly turniej z nadzieja ze w koncu cos przyzre, zwazajac ze był to ostatni turniej chcialem go zdeepowac dosc solidnie , powalczyc o ship i zrobic jakis dobry profit, jednak jest to ryzyko i nadzialem sie na nutsy u slabego gracza.
Big 109$ AKs < A7o
Big 162$ Pushnalem nutsowy flush draw, dostalem call od flush drawa 7high i spada siodemka....
PokerStars No-Limit Hold'em, 22 Tournament, 900/1800 Blinds 225 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t99916)
BB (t18442)
UTG (t44578)
UTG+1 (t84910)
MP1 (t42980)
MP2 (t97906)
MP3 (t12230)
CO (t44145)
Button (t131750)
Preflop:
1 fold, UTG+1 bets t3780, 4 folds, Button calls t3780, SB raises to t12600, 2 folds, Button calls t8820
Flop: (t32805) 7
, 7
, K
(2 players)
SB bets t9900, Button calls t9900
Turn: (t52605) Q
(2 players)
SB bets t14203, Button calls t14203
River: (t81011) 6
(2 players)
SB bets t62988 (All-In), 1 fold
Total pot: t81011
Znajdowalem sie na BUTTONie
Jedno z ciekawszych rozdan Biga 22$, trzymalem tutaj AKo, ktore chcialem bardzo spokojnie rozegrac, jednak po becie na river uznalem ze bije tylko jego blefy ktore raczej nie wystepuja tutaj nigdy. Jak wy byscie to rozegrali?
Dobrze byłoby mieć jakieś info o przeciwniku, bo tak to w ciemno ciężko zbyt wiele napisać. Ogólnie pre wolałbym 4betować jego squeeze z tego względu że jest już dużo żetonów w puli i fajnie je zgarnąć bez potrzeby oglądania flopa. As played nie folduję rivera. Twoja ręka jest bardzo underrepowana a jego sizingi wyglądają jakby były tak skontruowane by na river mieć jak najwięcej fe. Trafiłeś dokładnie to co chciałeś robiąc 2x call pre więc nie możesz tutaj foldować będąc na top swojego range.
Orginal Raiser - typowy agresor, nie 3-betowalem go ze wzgledu na jego mozliwosc do stakowania 22/33 i wielu innych handow ktorych normalnie sie czlowiek nie spodziewa w takim wypadku na takich stackach. Wolalem rozegrac to po flopie.
SB - statystyki 6/4/ 3-betu zero po 84 handach ( jakas probka juz jest ). Co do jakiejs przeszlosci z tym graczem to nic nie moge powiedziec bo takiej nie bylo.
Wczoraj wieczorem odbyla sie najgorsza sesja jaka mialem od bardzo dlugiego czasu. Zero ITMow... Grało mi se tragicznie, dostawalem jakies chore spoty, doslownie przegrywalem wszystko z gory na doł, trzy turnieje zdeepowalem to na bubblu w 33$+R Moormanowi spada dwuoutowiec, w 22Cubed przyszedl taki card dead ze z 50 blindow skrocilem sie do 10, grajac statmi 0/0/0, co w moim przypadku jest wrecz niemozliwe gdyz jest dosc agresywnym graczem.....
Zapomniec i isc dalej - jednak chwila przerwy sie przyda po takiej sesji.
Ja się skłaniam ku fold w ręce z AK, przy czym na turn już powinna Ci się zapalić czerwona lampka o jego range i co robisz na river. Nie sądzę, że on tutaj będzie double barelował swoje air a co dopiero triple barelował. Nie ten rodzaj turków z lvlingiem i chyba nie ten przeciwniki.
Jego staty 6/4 też o czymś mówią
Nie sądzę też, że byłeś aż tak postrzegany na luźnego postflop, żeby on tutaj wkładał 3 barele z air.
edit: chociaż z drugiej strony size bet turn jeśli miał jakiegoś monstera mógłby być troszkę większy tak żeby stack//pot na river do wrzucenia był mniejszy. Powiedz sam gdyby zamiast 60~k to pota 80k~ było powiedzmy 50k do pota 100k łatwiej by się zrobiło call ?
Zaplila i sie lampka na turnie juz, do calla sklonil mnie tylko sizzing wlasnie, nie spodziewalem sie totalnie stack offa na river, gdzie jezeli tryzma nutsa rzadko otrzyma call. Ciezka sprawa. Chociaz jak dla mnie mogl rozegrac tak super agresywnie AK tez , zwazajac ze gral tkimi statami nie byl jakims super dobrym graczem i patrzac tylko na swoje karty stwierdzil ze w koncu trafil i sie stakuje
Dziekuje wszystkim za uwage, niesety dzieki uprzejmosci ludzi zarabiajacych na pierdolonym opierdalaniu kont, moje konto zostalo praktycznie wyzerowane.....
Wyslalem wiadomosc do Supportu od razu, czekam na odpowiedz teraz.
Jednak po przemysleniu z Supreme10 skad te FPP sie wziely na koncie doszlismy do wniosku ze zostalo to wykanane w genialny wrecz sposob. Zwazajac ze byloby podbicie preflop i na raise za kazdym razem by sie ktos na moim koncie skladal byloby to zbyt czytelne dla dzialu seciurity, nie byloby punktow FPP wtedy, wiec wychodzi n to ze moje pieniadze zostaly przekazane po flopie, a co za tym idzie rownie dobrze ja moglem po prostu przegrac sobie pare k $ na cashu. Z tego wynika ze nie mam jakichkolwiek szans na odzyskanie hajsu gdyz gracze mogli by sobie shotowac high stakes na innym IP i potem pisac do supportu ze zostali opierdoleni z hajsu.
Uuu... To jak w ten sposób Ci ojebali konto to może być ciężko... Jak sie ktos na moje kiedys wjebal to transfer zrobil
Nie mam innego logicznego wyjasnienia tego skad te punkty sie wziely....
Ciesz sie ze trafiles na totalnego idiote, udalo ci sie odzyskac hajs?
Większość odzyskałem, ale gość najpierw przegrał 100$ w hu z jakimś regiem i tego nie udało mi się odzyskać.
Napisane przez Gier32o
PokerStars -> Requests -> Hand History -> 1 day
Tak wyslalem juz o 8 rankiem.