Przejdź do forum
MTT Multi-Rush OD b...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] MTT Multi-Rush OD by Cr453r + Spartacus Challenge + Music

2 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
83 Wyświetlenia

Coś o sobie:
19 lat. Przez 1 semestr student Matematyki na UG niestety to nie to co chciałbym robić. Aktualnie przygotowuje się do matury rozszerzonej z angielskiego i od października chciałbym pójść na Translatoryke na UG.

Blog zakładam w celu nauczenia się systematyczności i doskonalenia swojej gry.
Zamierzam grać MTT głównie będą to Multi-Rush OD ale nie wykluczam gdy moja gra będzie trochę lepsza to także będę grał jakieś inne turnieje.
Platforma FTP

Cele pokerowe:
:heart: systematyczna gra i pokonywanie limitów
:heart: wyeliminowanie błędów takich jak gra for fun, overplay
:heart: poprawa koncentracji w trakcie gry
:heart: obejrzenie codziennie filmu z działu MTT i oczywiście czytanie artukułów
:heart: uczęszczanie na treningi jeśli czas pozwoli

Akurat nie mam pomysłu co jeszcze ale pewnie sporo się znajdzie u początkującego gracza.

Przydałoby się zadbać nie tylko o umysł ale i o ciało więc:

Spartacus + yoga Challenge:
:spade: 3x w tyg (poniedziałek, środa, piątek) Spartacus Training
:spade: 2x w tyg (wtorek, czwartek) Yoga
Wszystkie ćwiczenia mogę robić w domu a to głównie chodzi. Łatwo nie będzie ale nie wolno się poddawać.

Dzisiejsza sesja:
:diamond:2 turnieje rush 1,1$
:diamond:1-szy turniej 2 multi entry i przez głupote szybko sie zakończyły (wspomniane wcześniej Play for Fun)
:diamond: 2-gi turniej 4 multi entry jeden także szybko się skończył przez PfF i dopiero na następne 3 się wziąłem do roboty i już było lepiej bo w dwóch byłem w kasie.
8 (7,9$) i 34 (1,42$) na 36 miejsc w kasie

Stan początkowy:
:club: 37,06$
Obecnie:
:club: 39,78
ROI:
:club: 41,21%

Wiem, że mogło być o wiele lepiej. Mogłem lepiej zagrać ostatnie rozdanie z FT. Niestety nie mialem włączonego Hand History więc z dzisiaj nie mam żadnych rozdań.

To tyle na dzisiaj na koniec motywujący kawałek:

1 odpowiedź
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzisiejsza sesja krótka:
2 turnieje po 3 entry
szybko się skończyły ale wiem, że musze swój range zawęzić bo za bardzo LAG gram a wole chyba jednak bardziej TAG grać.
3 wejścia przez zbyt agresywną grę z niezbyt dobrymi kartami bez odpowiedniej do nich pozycji.
Pozostałe 3:
:heart: CO vs UTG
Preflop: Ja bedąc na CO bet do 3bb, UTG check
Flop: Ja mam 2 pary zagrywam jeśli dobrze pamiętam za połowe puli, on mając na ręce overpair robi raise do puli, ja robie all in on także
Turn: nic nie zmienia
River: On dostał seta
:heart: pozostałe 2 wejscia to KQ złamane przez AK i AA złamane przez KK

Ogólnie sesja -6,6$

:club:Stan konta: 33,18
:club:ROI: -29,39%

Początki trudne ale codziennie się czegoś ucze i wyłapuje błędy.

:diamond: Spartacus: tylko 1 seria z 3. Długo się nie ćwiczyło i widać efekty ale nie poddam się mam nadzieje ze w przyszłym tyg uda mi się już normalnie 3 serie zrobić.

:spade: Music: