haha, to była gradacja. donki<regi<dulek
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4762334_EE0B9678AC
w chuuj trudny stolik, typy po 300$ abi i 96 ability ♠_rolleyes:
Jutro jadę na hesop i pewnie zagram tego vodka holdem, więc niestety skipnę kilka eventów z mftopsa/wcoopa. W sobotę i niedzielę postaram się zagrać jak będzie dobre wifi w hotelu i będę się w miarę dobrze czuł (
). Dziś też nic nie zagram, bo muszę się jeszcze spakować i jechać do sklepu po jakieś żarcie. Mógłbym w sumie zagrać za swoje tego 09 za klocka, ale jak przydeepuje to na pociąg nie zdążę, więc odpuszczam :(.
Wiem już o co chodzi w wódka holdem. Na wjazd + co 2 lvle blindów leci 50tka. Ale była jeszcze jedna zasada - jak ktoś wygra rozdanie pokazując na SD dwójkę to cały stolik leci kolejkę. Na moim pierwszym stoliku wyglądało to mniej więcej tak, że jak ktoś miał 2x to szły all iny pre, a inni zrzucali nutsy, żeby się napić. Bustnąłem wrzucając na turnie stacka na boardzie KQJ2 i dostałem calla z 23o, 2 na rzece.
Przynajmniej intencje miał dobre
Całość skończyła się tak, że po bustnięciu swojego reentry w wódka holdemie poszliśmy railować Miłosza w 6maxie, a w tym czasie ja najebany jak bela gadałem po czesku z barmanką, nie rozumiejąc ani jednego słowa
wy nie rozmawialiscie po czesku,ty pytales po polsku ona odpowiadala po swojemu;p.Przynajmniej chlopaki na FT mieli troche smiechu :D.Milosz ujebal;p
w sumie to rozmawialiśmy po angielsko-rusko-czesko-polskim, ale nikt nikogo nie rozumiał
Napisane przez tomekgchm
Milosz std chiplead, a ja szorce![]()
Widać kto ma skilla a komu się ręce trzęsą :fuckyeah