to chyba było 6bb + ante tam jest kosmiczne więc jak dla mnie ez shipando
mega wyniki! gratulacje
mozna wiedziec, od ktorych ksiazek warto zaczac (badz artow/video) aby wczuc sie w mtt i powoli isc do przodu??
pozdro
joina nie będzie, oszukali w 109t
z książek i artów to raczej już nic się nie przyda, ale polecam filmy i treningi z lepszymi graczami
Bogacze na ept, a biedaki jadą na hesop
Jedzie ktoś? Może ktoś autem i zgarnie 3-4 osoby? Jakieś tanie noclegi? Jak ktoś ma jakieś info to cmn.
Dobry sierpień, nie mogę narzekać. Jedyne co to volume, bo trochę dni nie grałem, a supernova czeka (z 35k jeszcze do wbicia). Ale zacząłem grać trochę wyżej, więc powinno się udać. We wrześniu wcoopy - chyba wszystkie 'normalne' turki do 215/320 będą grane + MFTOPSy na FTP, a w międzyczasie hesop w ostravie. Po wcoopach pewnie wezmę jakąś sesję z Kajtkiem, bo po ostatniej uświadomił mi jak mało jeszcze wiem. Także czekam na jakiś spory pięciocyfrowy statek i wjeżdżam do niego z pakietem 10h

Dobrego deala dał, a miał 4x więcej chipsów jak zaczynaliśmy hu. Gralismy jeszcze o 500$, ale niestety AKs<K9s. Dobry początek września
ale nie ma deepów atm + może trochę zacinać bo muzyka w tle i lapek chodzi od rana