Kibicuję Ci
daj znać czy jutro byś coś grał
Greg kojarzę Cię z NL10 na Everku, szkoda że się przerzuciłeś na MTT bo wyglądałeś na jednego z lepszych graczy na tym limicie, jakbyś kiedyś wrócił na cashówki to daj znać, mógłbym się czegoś nauczyć
golfu poszła wiadomość
Napisane przez golfu
Wtopy na keszu ciąg dalszy:) Czekam aż łotrzyk zacznie mi cos dawać:PRoll ~190$ everest
ROll 174$ Stars
nie chcesz wypłacić na 1 room, i grać na nl10 ;>?
ile grasz stolow naraz?? Powiem Ci ze mnie zaskoczyles z tym rakeracem, ja nawet nie wpadlem na to ze na NL10 mozna powalczyc a z tego co widze tzreba zrobic 3kSP, przy 4 stolach nie ma szans przy 9 to pewnie na luzie grajac codziennie + camp III by pewnie wpadl, szkoda ze to za duzo na tym sofcie zeby ogarniac imo, 6 to dla mnie max. Ja w marcu zrobilem jakies 1,9k SP, w ile rak to napisze jutro.
A co do rakebacku z campow to ponoc sie nie oplaca, ja ciulam zeby miec rolla na stoliki summit (zajmie to pewnie pol roku :D) i dopiero pomysle o jakiejs wymianie jak je magicznie rozmnoze, tak to wychodzi kupa a nie rakeback.
Na NL10 ciężko się na rake race załapać :/ 41k rąk rozegranych i ledwo 4500 summit points. Także ostry grind albo NL25, innego wyjścia nie widze