Napisane przez profek20
omaszka:http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/2993240_43D4215D4B
puszowalibyscie takie karty na shorta majac sit outa przed soba?
z racjii tego ze nikt nigdy nie odpowiada bede gadal sam do siebie
tak puszowalibysmy , na tego shorta jeszcze jakies fold equity jest ale nieszczesliwie trafil na AAxx ktorych nikt nie pasuje co jest oczywista oczywistoscia
Pokerlabs czasami aktualizuje sie po paru dniach ♠_evil:.
Tak wyglada moj wynik na 360os 0.50$ porownujac go z innym blogowiczem ktory gra to samo. Przy volume ponad 4k w miesiacu mozliwy jest profit 1k
, szkoda tylko ze slabo z trafficem wiec ciezko o takie volume. Jedynie porzadnie mozna pograc na ostrym multitablingu w godzinach wieczornych kiedy na pokerstars jest najwiekszy ruch.

Belsonq niema co sie zrazac , glupota byloby powrot na 0.10 tak jak pisales na czacie
Zachowaly mi si ena kompie wspomnienia z cs'a jak kiedys wymiatalem na FFA

mam gdzies wiecej , lepszych screenow gdzie eff dochodzi nawet do 80%. Ogolnie kiedys kiedy gralem regularnie przy optymalnych warunkach sprzetowych bylem koksem w ta gre. Gdybym zajal sie tym bardziej na powaznie to mialbym spore szanse osiagnac cos w esl no ale ja prawiec ala kariere tuklem na FFA , kiedys na 1.5 na fragmani czy dawidi clan a na 1.6 na puchatku. FFA to bylo to co mnie krecilo , glownie serwery z duza liczba slotow aby byla porzadna zadyma. Teraz czasami zdarza mi sie wracac do gry na zasadzie , zainstaluje sobie nonsteama raz na polroku pogram pare razy a potem znow dluga przerwa. Nie jestem przez to juz taki dobry jak kiedys , nie ten sprzet i zatracony skill. Zawsze czulem sie mega mocny z AWP , potrafilem seryjnie zdobywac fragi wcale nie kampiac tylko hardkorowo raszujac a teraz zdarzaja sie tylko przeblyski. Tak jak ostatnio gralem mialem staty 2/8 bodajze i zaliczylem runa na 15/8 na Kabulu. Wystarczy 2-3 dobre akcje gdzie zabijasz 5+ osob raszujac i gitara
Chyba znow sobie zainstaluje cs'a i pogram w wolnych chwilach od pokera aby sie od czasu do czasu odstresowac
Jak by ktos kiedys czasem chcial pograc na jakims serwerze albo zagrac 1v1 na aim mapie lub awp_india to pisac