Witam:)
Część z was mnie troche juz kojarzy z tego forum czy z irca wiec specjalnie nie bede sie przedstawiać. Mam na imie Jacek i studiuje Prawo na Uniwerku a Poznaniu. Z Pokerstrategy związany jestem chyba od wiosny i jak widać prowadzilem juz 2 blogi. Pierwszy - po otrzymaniu bonusu z pokerstrategy, Drugi po zlożeniu swojego depozytu. Oba blogi nie cieszyly sie genialnym powodzeniem ale cos tam mi dawały. Byłem systematyczny i staralem sie piąc w góre z umiejetnosciami. Co mi chyba nie wychodzilo bo zarówno darmowe 50$ jak i swoje pierwsze 50$ przegralem. Co prawda zostalo mi ostatnie 7$ na PokerStars ze swojego depozytu i zagralem z niego najpierw sitka za 1,20 a po wygraniu go za 3,40, którego także wygralem. Gralem z nudów i chwili wolnego czasu. Spoglądajac jakos tydzien temu zobaczylem za brakuje mi raptem 130FPP do wyrobienia bonusu wiec postanowilem wpłacic kolejne 50$ i wyrobić chociaż bonus.
Ale do konkretów.
Gdzie gram? - PokerStars
Co gram? - SnG oraz MTT
Jakie limity? - SnG głównie 1,20 czasami 3,40 / MTT głównie za 1,20
Jaki cel? - Najpierw wyrobienie bonusu a poźniej stopniowo powiekszanie rolla w maire mozliwości
Ile gram? - Dziennie bede gral przynajmniej mysle 8 sitków (gram po 2 lub 4 na raz) i jesli bedzie czas to jakis turek
Jak gram? - Jestem raczej zachowawczym graczem. Nie gram jakos agro ale czesto mam albo glupie szczescie albo polaczenie pecha z donkowatymi zagraniami
Po co kolejny blog? - Pewnie z tego samego powodu co piszą inni. By dzielić sie swoimi refkelsjami, suckesami i porażkami:)
Stan na 10.12.09r.
BR - 55,43$
FPP - 390
Codziennie lub co dwa dni bede starał sie zamieszczać publikować swoje postępy
Życzcie mi szczescia i dzieki za uwage:)