Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 1000$ w 20 dni zaczynając od zera!

197 Posty
61 Użytkownicy
0 Reakcje
15.1 K Wyświetlenia

Celem jest posiadanie 1000$ 15 stycznia 2010. Zaczynam nie mając żadnych pieniędzy na koncie.

Do tej pory grałem głównie Fixed Limit, a podczas tego wyzwania mam zamiar grać SNG HU. Mam pewne doświadczenie w tej grze, chociaż nie uważam się za wybitnego gracza.

Szczerze powiedziawszy zainspirował mnie rafaello, dzięki któremu powróciło mi zainteresowanie grą HU. Poza tym jestem na dzień dzisiejszy absolutnie znudzony grą FL i potrzebuję odmiany.

Na tym blogu będę regularnie zamieszczał podumowania dnia.

Gram na Pokerstars i na początku będę grał gry play money. Mój stan PM na dzień dzisiejszy to 153,125.

196 odpowiedzi

Za ile sprzedaje sie play money na pokerstars?

Mysle, ze nawet nie bede sceptykiem mowiac, ze szanse zrealizowania tego sa nikle. 100$ w 20 dni od 0 - to byloby juz cos i mam nadzieje, ze uda Ci sie zrealizowac chociaz czesc swoich planow. GL.

stuardek
PokerStrategist

a po co komus play money? :>

andyfoe69
PokerStrategist

Są tacy co to kupują ;) też kiedyś o tym słyszałem :f_confused:

szpaq2
Elite Grinder

Ajj co się stało?? Spłukałeś się na 0,25/0,5$ !!! Kurde wydaje mi się to niemożliwe z powodu nadmiaru fishy jacy tam się znajdują. Chyba że BM grałeś ostry lub miałeś downswinga mega.
Życzę powodzenia w nowym celu.

rumbacz
PokerStrategist

na ftp tez play money wymienisz na kapuche, ale na co im to, to nie wiem

Miloszpoker2
Oldschool Grinder

Ja ostatnio wymieniałem, ale miałem problemy ze znalezieniem dobrej stronki co to skupuje bo jak była taka co dawała 10$ za 1m to suport się w ogóle nie odzywał to się wkurzyłem i sprzedałem 3$/1m. I dostałem 6$ i przerąbałem :) Jaki masz nick na ps to bedziemy sledzic???

milion plej mony za sześc baksów ?
nie wierzę ?(

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Napisane przez GSHA00013745
Szczerze powiedziawszy zainspirował mnie rafaello, dzięki któremu powróciło mi zainteresowanie grą HU

Specjalnie tego nie zrobiłem ;)

Oczywiście życzę powodzenia i wierzę, że się Tobie to uda, bo jest to możliwe :)

Może zrobisz taki challenge jak boku87 i będziemy wpłacać zakłady. 1000$ w 20 dni moim zdaniem jest niemożliwe , może na początku zniż poprzeczkę, granie musze przez tyle i tyle zarobić tyle i tyle nie wpłynie dobrze na wynik końcowy.Bedziesz miał u mnie mega szacunek jak uda Ci się 50$ zdobyć. Jeśli jednak Ci sie uda (wątpliwe) to na coaching do Ciebie zapisze sie pewnie sam Chris Ferguson

:f_biggrin:

Spontann
Elite Grinder

1000$ w 20 dni grajac od zera, nie ma szans

koval1990
PokerStrategist

ja gralem od zera to w noc udalo mi sie ugrac 9 $ ...Najpierw 6st w BB 6$ potem chwile cashowania i 9 $ bylo ... lecz po "noccE" zmeczenie dalo znac o sobie i glupota przegralem wszystko ^^ mialem fulla J na 9 a koles wyskoczyl z kareta 9 ;f

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Wszystko zależy od tego, jak szybko uda mu się zrobić 50$..

Po zakończeniu tego challengu, możemy zrobić jakiś wspólny challenge, zawsze to coś nowego :)

kongobongo
PokerStrategist

powodzenia

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez szpaq2
Ajj co się stało?? Spłukałeś się na 0,25/0,5$ !!! Kurde wydaje mi się to niemożliwe z powodu nadmiaru fishy jacy tam się znajdują. Chyba że BM grałeś ostry lub miałeś downswinga mega.
Życzę powodzenia w nowym celu.

Nie no aż tak źle to nie było. Zapłaciłem swoim rollem za bilety do Kopenhagi. Poza tym czułem, że wkrótce i tak przegrałbym te pieniądze bo zdecydowanie zbyt często zamiast 0.25/0.50 FR zacząłem grać 1/2 SH na co mój bankroll nie pozwalał.

Słuchajcie, co do zakładów to jestem w stanie je przyjmować. Jako, że challenge jest trudny i większość twierdzi, że mi się nie uda, betting odds będzie wynosiło 1 do 7. Jeśli jest ktokolwiek chętny wpisujecie się w tym wątku^^. Niedługo pierwsza sesja!

A świstak siedzi i zawija je w te sreberka :f_wink:

Jeżeli poważnie myślisz o pokerze i wierzysz w swoje umiejętności wpłać 100$ Pograsz chwilę kiedy będzie 200$ wypłacasz stówę,

Za ten czas który marnujesz na freerole już byś pewnie podwoił te 100$
Chyba że nie jesteś pewien sowich umiejętności, zdarza ci się od czasu do czasu gamling, bardzo agresywny BRM, to daj se siana i idź na etet

Jak się chcesz bawić to się baw ale nie mów że myślisz o pokerze poważnie

Niedługo pierwsza sesja!

to jeszcze nie zacząłeś?

koval1990
PokerStrategist

Zaczne od zera i zobaczymy ile ja zdaze zebrac do 15 stycznia .. :D [ ps. licze na 200$] :D

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

A jaki masz nick..??

PatriceMilev
Oldschool Grinder

Napisane przez XszczypakX
Jeśli jednak Ci sie uda (wątpliwe) to na coaching do Ciebie zapisze sie pewnie sam Chris Ferguson

Chris nie sprzedawał playmoney, tylko grał freerolle.

Napisane przez szpaq2
Nie no aż tak źle to nie było. Zapłaciłem swoim rollem za bilety do Kopenhagi.

O ile pamiętam ~164zł w tygodniu, ~254zł w sobotę i ~205zł w niedzielę za przelot w jedną stronę. ;)