Napisane przez chudyand1
Nie polecam. Ten koleś jest mega słaby i nie trzeba zbytnio odchodzić od standardu tym bardziej, że często w cap pocie gra lead z Ahi z którego nie da się wyrzucić. Tzn zależy co masz na myśli bo cap na BU z 55 to standard. Tuhla to jeden z największych tardów mikro grających regularnie. Właściwie to siadam zawsze jak mam pozycję. Ten typ jest agro tylko na flopie. Mega exploit. Nie blefuj, wyrzucaj słabe SD value do przebicia na turnie, raise river u niego to nutsy i można spokojnie wyrzucać 2 pary nawet, podobnie jak lead river on nigdy chyba jeszcze nie blefował a gram z nim 2 lata. Trzeba natomiast uważać na jego check river z ini bo ten zjeb potrafi się na blanku wystraszyć trzymając TPTK![]()
To, że czasami 3betnie coś takiego jak K8s nie ma znaczenia bo on gra na tyle sf, że jak nie trafi na flopie to albo zagra ch/f natychmiastalbo najpóźniej na turnie jeżeli się nie połączy.
Dzięki za ready
A co do cap z 55 z Bu to zdecydowanie dla mnie jeszcze nie jest standardem. Trochę potrwa zanim się do tego limitu przyzwyczaje. Stoły są dużo gorsze niż niżej a te dobre są mam wrażenie w innych trochę godzinach (jeszcze nie wybadałem w jakich są najlepsze).