.
Zajebisty post.
:fdrink za szczerośc zwłaszcza dla samego siebie.
Trzymam kciuki za Ciebie i udane osiągnięcie przez Ciebie podjętych wyzwań.
Cze chudy .. co do gratów .. actifry posiadam i też sobię cenię. Nie są to co prawda frytkowate frytki .. ale bliżej im do frytek niż do ziemniaków. Ma jednak jedną zajebistą zaletę .. są to frytki z odrobiną oleju / oliwy, a nie olej z ziemniakami. No i jeszcze jedno .. można dosypać dowolnych przypraw .. więc mega wypas jak ktoś lubi np. pikantne frytki ... wsypujesz pikantnej papryki i masz.
Myślę, że nie tylko ja .. ale myślę, że większość osób na forum (chociaż za innych pisać nie mogę) byłaby "ucieszona" widząc cię w końcu na odrobinę wyższych stawkach. Prawda taka, że nas polaków mało tam .. (a jak już spotykam to mega nędza) .. a przecież ktoś tym niemcom i ruskim musi nakopać do dupy
Również trzymam kciuki i czekam na rozwój wydarzeń
Osobiście nie stosuję, żadnych wymyślnych przyrządów do robienia zdrowszego jedzenia, po prostu nie chce mi się. Jem wszystko co nie przetworzone i surowe, a najwyżej używam garnka i tam gotuje sobie kurczaka/indyka z warzywami.
Idę po najmniejszej linii oporu i jest dobrze, owoce, warzywa, ryby, orzechy, chleb, wędliny tak jak kupię tak jem, tylko kurczaka gotuje z odrobiną warzyw.
Trzymam kciuki Chudy, a probbetów za ile czasu się schlejesz do nieprzytomności nie będę robił 
A zapomniałem dodać. Stosuję tylko sokowirówkę, bo czasami łatwiej jest zmielić 2 kilo warzyw i owoców i to wypić w dwóch szklankach i szybciej aniżeli jeść kilogram marchwi surowej i selera
A idź tam! Po ostatnich 100k mam ponad 3BB/100, ale teraz satysfakcja jakby mniejsza...
Anyway, dobry wykres! :fdrink
1. Ile wychodzi Ci na godzinę?
2. Ogarnij się i zacznij robić hajs!!!
3. Nic mi przy tym nie wytykaj.
4. Marnujesz se życie.
5. Nie pojmuje ludzi którzy mają zapał i talent a siedzą w gównie.
6. Myślałem że jesteś mądrzejszy, a może po prostu gówniarz.
Napisane przez chudyand1
Napisane przez tigerek73
1. Ile wychodzi Ci na godzinę?
2. Ogarnij się i zacznij robić hajs!!!
3. Nic mi przy tym nie wytykaj.![]()
4. Marnujesz se życie.
5. Nie pojmuje ludzi którzy mają zapał i talent a siedzą w gównie.
6. Myślałem że jesteś mądrzejszy, a może po prostu gówniarz.![]()
Gówniarz for sure. Ez prędzej czy później z tego wyrosnę, planuje ogarnąć się po czterdziestce
ciekawe czy tigerek też miał takie plany?
Kolarz nie rozmawiamy o mnie, osobna historia i nie na jego blogu.
Chudy jak zwykle lakoniczna odpowiedź. Ty pomogłeś mi, ja próbuje sprawić żebyś pomógł sobie. Masz potencjał i to olewasz. Prawdopodobnie wszystko szło ci jak po maśle i myślisz że tak będzie zawsze. O pokerze wiem mniej, o życiu i róznych historiach dużo.
Jakieś negatywne nastawienie masz chudy.
Jedziesz z filmami o mindsecie i będziesz cały w skowronkach.
btw. spróbuję do końca miesiąca nie patrzeć w cashiera... bo czuje, że wyniki sesji mega wpływają na moją grę.
Chudy skoro odwołujesz się do artystyki to tutaj można powiedzieć, że Ania sama sobie wykrakała .... no dobra wyśpiewała ... ty nie śpiewasz nie ma się o co obawiać ... a właściwie mógbłyś .. tylko (przepraszam za poniższą zawartość ale to jedyne co mi przyszło na myśl)