Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
3,256 Posty
99 Użytkownicy
1578 Reakcje
87.3 K Wyświetlenia
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Już wiem co muszę zrobić

So easy

Odpowiedz
Cytat
venatici

Simple :coolface:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Koniec płynnej diety, przynajmniej tak mi się wydaje. Byłem w miejscu, przy którym Plötzensee to obóz harcerski. Gdybym miał liczyć to od 1 listopada byłem trzeźwy z 10 dni a cała reszta to mgliste wspomnienie. Ostatnio tak spierdoliłem sobie życie jakieś 8 lat temu z tym, że wtedy miałem dość konkretny powód. Cytując mogę napisać, że ostatnimi czasy byłem o krok "od obcięcia sobie ucha" i z całą pewnością zasłużyłem na mutylację ale sądzić mnie Bóg będzie (choć przypuszczam, że nie jeden bez winy chciałby rzucić cebulą ), a że trudno określić co się z nim stało bo po stworzeniu Ziemi ma wyjebane , więc prawdopodobnie mi się upiecze, choć wpierdol by się przydał za tą blisko dwumiesięczna degrengoladę. Obecnie wyglądam jak niepościelone łóżko no trudno i darmo. Się rozlało to trzeba powycierać (albo wypić Ba dum tss ! :yaoming: ). Trochę expressis verbis ale w zasadzie zawsze przedstawiałem sytuacje tak jak wyglądała więc wiesz..

Z rzeczy przyziemnych to mam dobry plan na siebie, wiem jak go zrealizować problemem jest tylko i aż "czysta" i niemal pewne jest to, że bez ponownej terapii się nie obejdzie, tylko trzeba będzie wytrzymać do zajęć na których skaczę się bungee a potem pływa z rekinami więc znowu kiepsko bo ja boję się rekinów . Znaczy się mogę osiągnąć stan oświecenia, być szczęśliwy i palić hajsem w kominku ale ktoś musi wypić cały ten alkohol nie .. ? Dobra wcale tak nie myślę, bo dawno zrozumiałem w co gram i cały ten "system iluzji i zaprzeczeń " którym cię ostrzeliwują na terapii mnie nie dotyczy bo widzę co jest białe a co czarne jednak trzeba podjąć odpowiednie kroki bo ta jednostka chorobowa nie leczona kończy się w sposób dwojaki a) trumna b) więzienie a potem trumna więc Whistler mi tu chujową przyszłość tym ujebanym od gówna pędzlem maluje, zresztą zobaczcie sami :

Spoiler

Dobra, co by tak ponuro znowu nie było przed świętami to moje ostanie picie miało również swoje pozytywne strony bo w końcu zaliczyłem więc nie jestę już prawiczkiem, co prawda byłem tak pijany, że nie pamiętam czy to chłopak czy dziewczyna ale chuj tam, w końcu i tak świat zmierza w lewo to pies jebał. Zresztą są ludzie, którzy mają większe problemy. Słyszeliście o 50 letnim kolesiu, który zmienił płeć ? Jasne, że słyszeliście . A o kolesiu, który zmienił płeć i został adoptowany przez jakąś tam parę jako 6 letnia dziewczynka bo stwierdził, że nie chce być już dłużej dorosłym ? Ja pierdole :facepalm: A myślałem, że nie ma nic gorszego pożałowania jak tigerek myślący, że zmiana odmiany = ciepła woda w kranie :coolface: :yaoming:

Pozdrawiam

No co żarty z tigerka i jego podejścia do pokera zawsze śmieszne :profit:

Ach jakie wyczucie z muzyką. Geniusssszzz :ayfkm:

A jestem chyba jedynym blogującym pokerzystą , któremu nie udało się ugrać SNE dlatego trochę w innej atmosferze niż u pozostałych noł lifów , ale było blisko po dobrym starcie i 2 tyś VPP w pierwszej połowie roku coś nie jebło w drugiej.

Dobrej nocy, a raczej Dzień dobry bo już szósta widzę.

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Jeśli chcesz żyć i nie w więzieniu to chyba system iluzji i zaprzeczeń działa świetnie - nadal pijesz.
Tak se rzucam cebulą.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Chudy Ty mój przyjacielu. :f_thumbsup: Wracaj do gry i częstszych wpisów. Zawsze masz dobry wpływ na mnie. Jesteśmy podobni wiemy gdzie jest problem , ale za h.. nic z tym nie robimy. Żałosne.:f_cry:
Kiedyś rzuciłem fajki po 17 latach palenia, teraz też mi się uda. Rzucić użalanie , udowodnie Ci. :f_thumbsup:

Wesołych Świąt. :f_love:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Napisane przez tigerek73
Wracaj do gry i częstszych wpisów.

Nie

Napisane przez tigerek73
Jesteśmy podobni wiemy gdzie jest problem , ale za h.. nic z tym nie robimy. Żałosne.:f_cry:

Nie

Napisane przez tigerek73
Rzucić użalanie , udowodnie Ci. :f_thumbsup:

Nie, a jak tak to się śpiesz bo ISIS się zbliża....

Bang i trafiam do kosza z połowy :coolface:

Napisane przez yoovan
Jeśli chcesz żyć i nie w więzieniu to chyba system iluzji i zaprzeczeń działa świetnie - nadal pijesz.
Tak se rzucam cebulą.

Aby rzucić cebulą bez winy być należy rzekł Jezus.. Z tym, że pewnie i tak czeka cię dobra zabawa w piekle, bo skoro Bóg wynagradza za dobre uczynki to dlaczego Szatan nie miałby wynagradzać za złe ? :coolface:

Zresztą kto normalny chciałby żyć gdy kusi się nas obietnicą raju . 72 Hurysy po śmierci ? Tylko szaleniec by się nie wysadził. Gorzej jak się okażę, że te obiecane niewiasty to męskie dziewice :yaoming:

Trzeba zrobić zakupy bo po otworzeniu lodówki widzę tylko masło a i one po dwóch miesiącach do kosza...

Pożyczył bym "wesołych" świąt ale święta nie są od tego by się bawić więc mogę napisać jedynie spokojnych.

Tak nie mylisz się zostaje jej stalkerem. Zresztą plan na nadchodzący rok jest zacny. Meet&Greet z nią po koncercie to jakieś 2 tyś złotych a stamtąd o gwałt już nie trudno :happy: Trzymajcie kciuki jak się uda to obiecuje wam, że następny będzie Justin Timberlake...

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Czo te święta robio z człowieka :ayfkm:

Spoiler

Co najmniej 10 kg do zrzucenia do końca lutego bleh, gdzie jest mój esperal :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
ultrac

:f_o:

Alien

Spoiler

też mi się wyhodował :profit:

Odpowiedz
Cytat
venatici

Napisane przez ultrac
:f_o:

Alien

Spoiler

też mi się wyhodował :profit:

Mój jest tak duży, że chyba się niedługo urodzi...

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Prawdopodobnie od poniedziałku zacznę coś z tym bębnem ogarniać. Co prawda ludzie już dzwonią i się pytają co robię ostatniego dnia miesiąca i na razie odpowiadam standardowo, że się coś wymyśli ale tak naprawdę nie wiedzą, że ten dzień spędzam w lesie razem z Bear Gryllsem i na sylwka mam wyjebane ciepłym moczem bo przez ostanie dwa miesiące przeżyłem 40 takowych. Nawet nie próbuje odpowiadać, że nie pije bo ci którzy wiedzą co grane mnie wyśmieją a tych, którzy nie wiedzą, że mam problem z alko nie chce mi się okłamywać szukając wymówek. Po prostu ze 2-3 dni przed imprezą wyrzucę telefon i niech mnie szukają po "hotelach", zresztą do dziczy Grylls i tak nie pozwoli mi go ze sobą zabrać :coolface:. Mam nadzieje, że jebnie bo nie stać mnie na kolejny zaskok, niestety nie mogę ufać nawet sam sobie więc powiedziałbym, że jeżeli zacznę w poniedziałek trening to istnieje jakieś 80 % szans, że drugi w moim życiu sylwester spędzę na trzeźwo. Jeżeli jednak nie wyjdzie to szanse na abstynencje spadną pewnie co najmniej o połowę dlatego muszę się w poniedziałek pilnować w chooj,

Trzeba sobie naprawić bebechy (o ile coś z nich zostało) bo mi siadły strasznie po ostatnim piciu więc i system żywienia zmieniam diametralnie, . Będzie to coś na zasadzie protokołu autoimmunologiczny paleo jednak z modyfikacjami tak, żeby mi spasował. Jaram się bo ponad dwa miesiące właściwie nic nie gotowałem, a jak "paleo" to sporo mięsa, tłustego mięsa :heart: więc trzeba będzie odpalić piekarnik w końcu.

Wczoraj mi odjebało i zrobiłem to co robi, każdy ogarnięty typ na tym forum i rozpisałem sobie cele na cały rok jeżeli chodzi o karty, treningi, prace etc wyszło tego ze 4 strony. Pracy od zajebania, ale ja muszę mieć cały dzień zajęty bo tylko wtedy mam jakieś szanse versus życie :rage:

Tymczasem żuczki

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

1.5 godziny kosza + 30 minut interwałów. Wyrzygałbym się ale nie mam czym bo wszystko na czczo ( ostatni posiłek zjadłem wczoraj o 22 ). Zapomniałem, że po 2 miesiącach picia moja wydolność i wytrzymałość będzie jak u stulatka i było naprawdę ciężko. Już przy koszu, który potraktowałem jako rozgrzewkę po 20 minutach ciężko było łapać oddech :ayfkm: . Organizm ludzki to jebany kutasiarz. Wystarczy dwu miesięczna przerwa i tak ma wyjebane ,że na treningu, który wciąga się nosem w pełni sezonu (3O minut) umiera się i chce skończyć po minutach 5 :why: Tak czy inaczej lekki zawroty głowy i torsje po treningu jeszcze nikogo nie zabiły. Wystartowałem dobrze, następna kłoda pod nogi to sylwester jak to jebnie to będę miał 2 miesiące z górki i czas by zmusić się do terapii.

BTW: Niezła rozgrzewka pulsometr pokazuje 1143 spalone kalorie:yaoming:

Pierwszy ugotowany obiad od ponad dwóch miesięcy, podejrzewam, że wjebie razem z talerzem i sztućcami.

Peace out.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Miał ktoś karty do gry ze sklepy P* i może je polecić ? Mam 1,6 FPP i nie wiem co z tym zrobić. Interesuje mnie ich jakoś. Piszę o tej podwójnej talii.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Zostaw będziesz miał 2c po Nowym Roku. Wejdziesz na Cash i rozmnożysz. Kupisz se później ze złota karty. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Ciężko było zwlec się z łóżka bo o normalnym wstaniu nie ma nawet mowy. Wszystko boli :| Trzeba będzie się dobrze rozgrzać przed treningiem, bo ten ból trochę krępuje ruchy, a musi być moc. Nic to jakoś to rozchodzę :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Jaka patologia :ayfkm:

Wstaje rano piję kawę z masłem i olejem kokosowym, potem trzy godziny pracy (popijam wodę z sokiem cytrynowym) po których następuje ciężki trening. Naprzemienny prysznic (ostanie 3 minuty to tylko lodowata woda) po 40 -60 minutach po skończonym myciu pierwszy zbilansowany posiłek, który poprzedza woda z octem jabłkowym. Kozak obiad i pól godzinna przerwa co by się ułożyło, potem znowu trzy godziny pracy. Teraz relaks (książka, krzyżówka, szachy) po, których kolacja i ze 2-3 godziny pracy. Plus, minus w telegraficznym skrócie plan na najbliższe 2-3 miesiące :yaoming:

:profit:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1
venatici

Dobra reka

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

Ta, a pod koniec miesiąca 0,3 BB/100 :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
venatici

:profit:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

A tak mi się coś przypomniało. Tracę s ostatnio życie na Youtube, bo nigdy tego nie robiłem w sumie. Przeglądałem sobie jakieś kanały o życiu w USA bo, kiedyś chciałem być czarny, zresztą na emeryturę i tak do Kalifornii pojadę . Wszyscy zachwalają , że można tam nieuczesanym wyjść sobie w pidżamie do sklepu i nikt krzywo się na ciebie nie patrzy pliss.. W wakacje zszedłem do chłopaków na dól na klatkę bo przyszli wypić jedno piwo w bramie właśnie w pidżamie a obudziłem się następnego dnia u kolesia w centrum miasta 2 km od domu. Wygrałem ? I tak, wracałem do domu w tej pidżamie bo nikt nie chciałby od niego ciuchów :ayfkm: . Było całkiem spoko :truestory:

Odpowiedz
Cytat