Jako,że ten miesiąc to porażka jeżeli chodzi o wyniki to w przyszłym tak jak zapowiadałem zmniejszę volume i będę chciał grać jak najlepszą jakościowo grę co wiążę się również z wyłączaniem sesji kiedy tiltuje, słabo gram etc. a nie, że muszę dograć ręce i się męczę. Z tegoż też powodu, każde głupie rozegranie ręki, które uznam, że jest głupie, każdy mój błąd lub wątpliwości postaram się wrzucić tutaj bo przestałem kompletnie pracować nad gierką a przy okazji nie myślę przy stołach więc będę chciał w takiej formie się samobiczować i pokazać ogółowi jakim jestem fiszem co powinno mnie do lepszej gry zmotywować. Zresztą chciałbym się dowiedzieć na obecną chwilę na ile mnie stać jeżeli chodzi o fixa bo zawsze mam wymówkę jak słabo idzie że ,problemy ze zdrowiem czy też ze snem. Nie żeby nie odbijało się to na mojej grze ale nie jestem w stanie określić na ile w rzeczywistości gram chujowo, na ile to jest bad run, a na ile zmęczenie, a może po prostu gry się spierdoliły a ja to przeoczyłem :coolface:. Jednym słowem chcę wiedzieć co jestem w stanie osiągnąć grając najlepiej jak potrafię. Ma to dość spore znaczenie bo jeżeli po prostu obecnie jestem tak słaby by nie wykręcić dobrego winratu tylko dlatego, że jestem słaby to maksymalnie do końca roku pogram fixa by wykluczyć przy tym chujowy run i jak się nic nie zmieni chciałbym spróbować czegoś innego od zera. Nie będę ściemniał, że fix to najlepsza odmiana bo innych nie grałem a nie ma się co oszukiwać, ze grać dla frajdy to może sobie fisz bo my gramy głównie dla kasy a skoro nie będę mógł jej znaleźć w fixie to trzeba siłą rzeczy poszukać jej w innych odmianach.
PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
mikythepooh (BTN): $19.67
NICOL33333 (SB): $7.93
Psychic_90 (BB): $9.39
OrangeKo (UTG): $15.37
zenobia11 (MP): $8.67
chudyand1 (CO): $10.00
NICOL33333 posts SB $0.10, Psychic_90 posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) chudyand1 has 9♥ 9♦
fold, zenobia11 raises to $0.50, chudyand1 raises to $0.75, fold, NICOL33333 raises to $1.00, fold, zenobia11 calls $0.50, chudyand1 calls $0.25
Flop: ($3.25, 3 players) A♠ 3♥ T♣
NICOL33333 checks, zenobia11 bets $0.25, chudyand1 calls $0.25, NICOL33333 calls $0.25
Turn: ($4.00, 3 players) 2♥
NICOL33333 checks, zenobia11 bets $0.50, fold, NICOL33333 calls $0.50
River: ($5.00, 2 players) K♣
NICOL33333 checks, zenobia11 bets $0.50, NICOL33333 calls $0.50
Spoiler
zenobia11 shows 8♠ 7♥ (High Card, Ace) (Pre 41%, Flop 27%, Turn 14%)
NICOL33333 shows 5♦ Q♦ (High Card, Ace) (Pre 59%, Flop 73%, Turn 86%)
NICOL33333 wins $5.84
Nie wiem co o tym myśleć . Obydwoje to fisze pokroju 50 /30 z tym, że w obecnym stanie zaniedbuje strasznie ready i nie miałem nic konkretnego by to utrzymać. Koleś który gra cap jak pisałem zapowiada się na dużego fisza ale miałem z 50 rozdań natomiast tym, który gra lead wiadomo, że duży fisz chyba 50/20 po 350 rękach jednak innego info brak. Decyzję o tym, że wyrzucam podjęły ze mnie jego staty bo do tej pory na 50 zdarzeń grał lead dwa razy więc uznałem, że w cap pocie po prostu nie pajacuje, jak widać było to mega chujowe założenia, z tym że nie wiem czy nie jestem po prostu result oriented. Ilu z was poza tigerkiem
to holduje wiedząc tylko to co napisałem ? Brakło trochę konsekwencji chyba, bo jakoś na flopie miałem czutkę, że to jest gónwno potem zacząłem się zastanawiać, zerknąłem na jego lead i czapa
Pisałem również, ze przez takie rozdania momentalnie tiltuje, więc musiałem wyłączyć starsy. Akurat tutaj gdybym grał lepiej nie wyrzuciłbym chyba tego na turnie, chociaż river to już byłby mega chujowy do sprawdzania więc i tak pewnie by mnie wyruchali. Nie da się ukryć, ze gdzieś z tyłu głowy tliła się czerwona lampka,że możliwy jest ch/r od zjeba, który gra cap bleh. Do dupy overall. Stanę się chyba showdown monkey przynajmniej nie będę tiltował z tego powodu