Jak wystawisz stake to daj znac, chetnie kupie udzialy.
Napisane przez chudyand1
wiec poszukam psychoreapera nich zrobi z niego wykres przynajmniej break even bo w inny nikt nie uwierzy
Spoko. Jeszcze Ci cycki dorysuje, zupełnie gratis.
chudyand1 sorry za to pytanie, ale czy myślałeś kiedyś lub próbowałeś może innych odmian pokera?
Dlaczego akurat fix?
Tak pytam, bo wszyscy mi radzą NLH, ale to dosłownie wszyscy. I tak patrząc obiektywnie na moją sytuację to ich argumenty są bardzo trafne i rzeczowe.
Ale ja jakoś tak straciłem, hmm, jak by to napisać, jakoś nie mam ostatnio serca do tej odmiany. tzn. do NL.
I tak jestem ciekaw dlaczego Ty preferujesz fixa? I czy wogule próbowałeś innych odmian?
Inna sprawa że mając np. 100$ można spokojnie grać fixa 10/20c albo nawet jak ktoś czuje się mocny to 25/50c. A w przypadku NL to z takim bankrollem ledwo naciągane NL5 ewentualnie spokojniej NL4 a w PLO ze stówką to tylko PLO2 można atakować
Pozdrawiam
Dzięki chudyend1 za wyczerpującą odpowiedź :fdrink
W sumie Twoje powody wybrania fixa były bardzo trafne.
Sam oprócz sentymentu kierowałem się także tym że przy mniejszym bankrolu można atakować wyższe limity.
Tylko właśnie ten brak nowych materiałów trochę mi doskwiera.
Mniejsza o to. Chciałem poznać Twoje powody wybrania fixa i odpowiedź otrzymałem.
Jeszcze raz dzięki :fdrink
Pozdrawiam.
Dwa miechy nic nie zarabiam , także bieda. Po drugie nie będę Ciebie dopingował finansowo, mogę duchowo.