.
2 Kg to trochę mało w 5 tygodni. Jednakże, podejrzewam, że skoro zacząłeś ostro trenować, to czujesz przyrost siły. Ja np miałem spadki wagi 3-4kg/miech, a nagle jak zacząłem ćwiczyć ostro to spadło do 2-3kg.
Wcale łatwiej nie mam. Wprawdzie 11 h nie muszę grać, bo przy 8 stołach to mi to zajmuje jakieś 6h w ciągu dnia nabicie 3,5k handów, ale przy innych rzeczach do roboty, jeszcze żadnego dnia nie zrobiłem odpowiedniej dniówki i jestem w plecy i muszę nadrobić
:rage:. I w dodatku wkurwiasz mnie ze swoimi wynikami, pewnie skończy się na tym, że ja po miechu będę miał rollecostera i winrate rzędu 500-1k$ a Ty pokażesz 2-3k
naczej dzisiaj myślałem, że niezły wpierdol, bo do południa przegrywałem wszystko, a wiadomo, że pamięta się głównie przegrane pule, zdziwiłem się trochę jak przed chwilą PT pokazał 120 BB na + odbite z -120. Miłe zaskoczenie. Gdyby nie pokazywało stanu rolla przy wejściu na stół to bym w ogóle tego nie widział do końca miesiąca a tak zawsze gdzieś cholerstwo mi mignie i wyłapię to kontem okaRage
W opcjach, ustaw sobie autodokupywanie, np przy fix limit za 30 BB, i przy zejściu poniżej 12, autorebuy do 30 znowu. W tym momencie jak wchodzisz na stół nic Tobie nie miga, tylko trzeba unikać klikania w swój avatar bo wtedy wyskoczy, że dokupujesz żetony.
Napisane przez psychoreaper
No i filmowy debiut na PS masz za sobą. A weź zobacz jeszcze jaki Ci wyszedł $/h.
Jeśli chudy to robił przy 4 stołach to ~8$/h
Dobry motywator z tego filmiku ! Aż print screena sobie zrobiłem i dałem na pulpit, żeby mnie motywował
Mam do Was kolejne pytanko. Gram teraz na limicie 0.25/0.50 FR. Na stołach przeważają gracze TAG i Rock. Czy gracie przy stolikach, gdzie jest dużo Tagów?? Dotychczas zaniedbywałem Table Selection i ignorowałem to kogo mam po prawej a kogo po lewej.