.
Bez rakebacku 13$/h. Stawkę w marcu miałem lepszą niż w szkole :facepalm:. Co do komfortu, mam 22 cale i mając 9 stołów to trochę na siebie nachodzą, ale da się to wszystko ogarnąć. Wiadomo, że szału nie ma jeśli chodzi o przejrzystość gry, ale za to kasa większa.
In general to przepraszam.
Jestem po 6 piwach i jest ok.
Buduje rolla po spadku an t/2t i jest ok na 3/6. Latwy limt dla ciebie chudy imo.!
Tak troche trolluje for fun i for motivation!. 1 BB trzymam overall, wiec pozwolicie mi oceniac? plisssssssssssssssss
O kurde, szkoda, że jak mówisz nie spodobało się. Z przyjemnością obejrzałbym tą produkcję...
Ostatnio też parę blefów udało się klepnąć. Szczególnie weak tagi są na to podatni, ale blefowanie standard capping range'u to pojęcie, które jest mi jeszcze obce
Chyba nigdy tego nie próbowałem, bo z tego co widzę to po wsadzeniu 4 SB na pre zbyt rzadko foldują.
Chudy ... telewizja .. chyba .. telewizja .. no nijak tego nie widzę. Nie pasuje mi to jak gówno do gaci .. a póki moje zwieracze jeszcze działają jedno z drugim się nie spotka. Jak mam sobie jakoś wyobrażać chudego to mam w wyobraźni laptopa obstawionego pustymi butelkami po piwie, 3 uśmiercone myszki i jedna ledwo jeszcze powłócząca wiązką lasera po blacie stołu
A tak na serio to już dawno umarłby ostatni sprawiedliwy szukający prawdy i rozumu w świecie ruchomych obrazków. To imo jest papka dla mas i trzeba bardzo uważnie wybierać to czym chcemy karmić swój umysł. Discovery jak najbardziej, ale nawet tutaj wdziera się populizm i chęć robienia show w celu zwiększenia oglądalności. Mega nie trawię tych wszyskich pogromców mitów i innych programów gdzie coś musi wybuchać, aby było zabawnie. Jeżeli chodzi o reality show .. to jedyne jakie przyswajam to te ze śpiewającymi ludkami i właściwie tylko z jednego powodu. ... bo wiem ile trzeba włożyć pracy aby wyemitować z siebie to co oni emitują. Dla tych, którzy nie wierzą porponuję zakupić dyktafon i nastawić się na niezłą dawkę emocji podczas odsłuchu własnej twórczości :).
Chudy co do języków .. to jakby na to nie patrzeć .. wszystko wymaga pracy. Dzieci szybciej chłoną, a na dodatek jak takiemu gówniarzowi zapodasz angielski, francuski, włoski, japoński, niemiecki i co tam jeszcze od 4-ego roku życia to on w wieku 13-tu lat będzie omawiał kontrakty na spotkaniu G20.