Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
3,256 Posty
99 Użytkownicy
1578 Reakcje
87.2 K Wyświetlenia
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Bez rakebacku 13$/h. Stawkę w marcu miałem lepszą niż w szkole :facepalm:. Co do komfortu, mam 22 cale i mając 9 stołów to trochę na siebie nachodzą, ale da się to wszystko ogarnąć. Wiadomo, że szału nie ma jeśli chodzi o przejrzystość gry, ale za to kasa większa.

Odpowiedz
Cytat
trzcinek

Nie ma to jak ocenia hourly w skali jednego miesiaca. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Mowa była o $/h przy 4BB/100 grając 8-9 stołów in general. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
trzcinek

In general to przepraszam.
Jestem po 6 piwach i jest ok.
Buduje rolla po spadku an t/2t i jest ok na 3/6. Latwy limt dla ciebie chudy imo.!
Tak troche trolluje for fun i for motivation!. 1 BB trzymam overall, wiec pozwolicie mi oceniac? plisssssssssssssssss

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

O kurde, szkoda, że jak mówisz nie spodobało się. Z przyjemnością obejrzałbym tą produkcję...

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Anyway, jak mówiłem chętnie obejrzałbym co wyczyniasz na stołach, najlepiej gdyby było to okraszone zakrapianym komentarzem. Mega hit pokerstrategy!

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Ostatnio też parę blefów udało się klepnąć. Szczególnie weak tagi są na to podatni, ale blefowanie standard capping range'u to pojęcie, które jest mi jeszcze obce :) Chyba nigdy tego nie próbowałem, bo z tego co widzę to po wsadzeniu 4 SB na pre zbyt rzadko foldują.

Odpowiedz
Cytat
trzcinek

O wczoraj tez tu bylem;]
A obiecywalem sobie ze zero internetow jak pije;]

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Chudy ... telewizja .. chyba .. telewizja .. no nijak tego nie widzę. Nie pasuje mi to jak gówno do gaci .. a póki moje zwieracze jeszcze działają jedno z drugim się nie spotka. Jak mam sobie jakoś wyobrażać chudego to mam w wyobraźni laptopa obstawionego pustymi butelkami po piwie, 3 uśmiercone myszki i jedna ledwo jeszcze powłócząca wiązką lasera po blacie stołu ;) A tak na serio to już dawno umarłby ostatni sprawiedliwy szukający prawdy i rozumu w świecie ruchomych obrazków. To imo jest papka dla mas i trzeba bardzo uważnie wybierać to czym chcemy karmić swój umysł. Discovery jak najbardziej, ale nawet tutaj wdziera się populizm i chęć robienia show w celu zwiększenia oglądalności. Mega nie trawię tych wszyskich pogromców mitów i innych programów gdzie coś musi wybuchać, aby było zabawnie. Jeżeli chodzi o reality show .. to jedyne jakie przyswajam to te ze śpiewającymi ludkami i właściwie tylko z jednego powodu. ... bo wiem ile trzeba włożyć pracy aby wyemitować z siebie to co oni emitują. Dla tych, którzy nie wierzą porponuję zakupić dyktafon i nastawić się na niezłą dawkę emocji podczas odsłuchu własnej twórczości :).

Chudy co do języków .. to jakby na to nie patrzeć .. wszystko wymaga pracy. Dzieci szybciej chłoną, a na dodatek jak takiemu gówniarzowi zapodasz angielski, francuski, włoski, japoński, niemiecki i co tam jeszcze od 4-ego roku życia to on w wieku 13-tu lat będzie omawiał kontrakty na spotkaniu G20.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1 Autor wątku
chudyand1

.

Odpowiedz
Cytat