Mam taki dziwny problem i zastanawiam się czy każdy tak ma.
Gram na stole X, schodzę z niego, po czym stół znowu robi się spoko, więc dodaję się do kolejki. Gdy przychodzi na mnie kolej, klikam żeby usiąść, pojawia się info że musze siąść z tą ilością hajsu z którą zszedłem ze stolika, klikam ok i wtedy już jest info, że miejsce jest zarezerwowane dla innego gracza. Tak jakby w momencie klikania OK w to info, wywalalo nas na koniec kolejki.
Macie też tak? Da się coś z tym zrobić bo jest to mocno posrane.