Przejdź do forum
Bonusy od pierwszej...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Bonusy od pierwszej wpłaty

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
718 Wyświetlenia
DobryTon
Poker Player

Przymierzam się do dokonania pierwszej wpłaty na 888 i pojawiły mi się 2 promocje: standardowa od pierwszej wpłaty i 10 $ błyskawicznego bonusu przy wpłacie 10 $ wpisując kod promocyjny podczas jej dokonywania. Tutaj pojawia się problem, bo czytając regulamin dopatrzyłem się dwóch sprzecznych ze sobą zapisów. Problem polega na tym, że nie wiem czy promocje można ze sobą łączyć. W jednym miejscu napisane jest:

"9. Gracze, którzy zarejestrowali się, ale nie dokonali jeszcze wpłaty, otrzymają, oprócz pełnego pakietu powitalnego, błyskawiczny bonus gotówkowy o wartości 10$"

Dalej za to podali:

"F. Gracze, którzy skorzystają z Promocji, nie będą mogli skorzystać z żadnej innej promocji związanej z pierwszą wpłatą."

Dokonywał już może ktoś wpłaty korzystając z tych bonusów, a może po prostu ja coś przeoczyłem?
Stronka z której czytałem regulaminy: https://pl.888poker.com/terms/10-instant-bonus/

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Gulasznikov
Poker Player

@up
również mam z tym problem, w sumie w moim wypadku nawet trudno skontaktować się z administracją..

Odpowiedz
Cytat
elemeledutki11
Poker Player

up - ktoś coś się dowiedział?

Odpowiedz
Cytat
DobryTon Autor wątku
DobryTon
Poker Player

Ja wpłaciłem małą kwotę z PLAY30 na wypadek gdyby promocję się nie łączyły i w sumie podostawałem bilety, a chyba jeszcze nie wyrobiłem im rejku żeby dostać te bonusowe pieniądze ze zwykłej oferty (bo w przeciwieństwie do tego play30 pojawiają się one dopiero po wyrobieniu i można je od razu wypłacać, przynajmniej tak mi się wydaje). Także bilety są, a reszta... nie wiadomo.

Odpowiedz
Cytat
DobryTon Autor wątku
DobryTon
Poker Player

Swoją drogą 888 powinno dostać złoty medal na najgorzej skonstruowane przepisy regulaminów (czy celowo czy nie to już inna kwestia ;))

Odpowiedz
Cytat