Siema czy mógł by mi ktoś powiedzieć o co dokładnie chodzi w tej promocji?:) czy ja dostaje jakąś koszulkę czy jak?:) Dostał ktoś podobnego maila?
Z góry dzięki za odp:)
Właśnie nie ogarniam, bo jest jeszcze turniej: T-shirt $10000, nie wiem czy koszulki są dla osób ITM, czy ci co dostali koszulki, mają szansę grać w tym turnieju. Tak czy inaczej, myślę, że możesz się w tym turku zarejestrować po dostaniu takiego maila.
Teraz włączyłem soft i pokazuje mi 255$ tylko zastanawiam się czy jak wygrałem ticktet do Monsona i potem w nim zagrałem to też mi to liczy do tych $ czy nie ♠_confused:
All you need to do is, register for this offer & play cash games to accumulate 25 Status Points by 25/07/2013.
ja mam taki warunek, który już spełniłem ale potwierdzenia brak. Dostaliście jakieś potwierdzenie?
All you have to do is deposit $15 or more using promo code : 888SHIRT by 28/07/2013
Tshirt + ticket do tego freerolla
Napisane przez Adisonit
All you have to do is deposit $15 or more using promo code : 888SHIRT by 28/07/2013Tshirt + ticket do tego freerolla
Mam to samo
akurat miałem dawać jakieś $$$ na 888 więc dobrze się składa
ale dobrze rozumiem? Dostanę koszulkę i bilet do turnieju w zamian tylko za depozyt wynoszący 15$ lub więcej do 28.07?
Napisałem do supportu w sprawie ticketów czy jak się wygra wejściówkę do np Monsona to też się liczy. A odpowiedz była:
Niestety się nie liczy, w promocji brane są pod uwagę jedynie turnieje do których sam się zapisujesz.
"Simply register for this offer and buy-in to $5550 worth of tournaments and/or Sit & Gos by 25/07/2013. "
Ja dostałem coś takiego i nie do końca rozumiem co mam zrobić. Wydać łącznie na wpisowe do turniejów 5550$ czy pula w tych turniejach łącznie ma wynosić 5550$? Jeśli ta druga opcja to wystarczyłoby zagrać jeden mtt z pula 5,55k i już byłoby gotowe czyli troche bez sensu.
Ciekawy jestem na jakiej zasadzie są dopasowywane te bonusy, że ja mam 255$ na wpisowe wydać, a inni np 5,5k ♠_confused:
Prawdopodobnie od tego kto ile gra. Chociaż w moim przypadku to trochę się rozpędzili. Jak dobrze to ugram w tym miesiącu jeszcze niecałe 500$ rake i wbije golda a tu mi każą wbić 555$ rake w 2 tyg czyli ok. 40$ dziennie gdzie ugrywam średnio 25$.
Ja tam prawie w ogóle nie gram... może 3 freerolle kiedyś z promocji ;D ale i tak planowałem połączyć sesje starsów i bałwanków więc dla mnie bomba
tylko żeby wysłali koszulkę a nie lecieli w wałka :challenge
Podobno im ktoś więcej gra tym więcej punktów musi wyrobić. Ja dawno nie grałem i wystarczyło zrobić 25 pkt. Dzisiaj dostałem voucher na T-Shirt
Siema. i jak to wyglada, przykladowo dostaje tego vouchera na tshirt, a jak z wysyłką? sam bede musial pokryc koszty ? czy koszt wysyłki pokrywa pokerroom ?
GEAR UP!
As a valued 888poker player, we're honoured to give you an Official 888poker T-Shirt and a FREE ticket to the $10,000 T-Shirt Freeroll on 28/07/2013 @ 19:30 GMT!
All you have to do is deposit $15 or more using promo code: 888SHIRT by 28/07/2013.
Na maila dostałem takiego maila. Muszę tylko zrobić $15 depozytu i to wszystko? Wysyłają mi koszulkę?
Napisane przez wujo20
Siema. i jak to wyglada, przykladowo dostaje tego vouchera na tshirt, a jak z wysyłką? sam bede musial pokryc koszty ? czy koszt wysyłki pokrywa pokerroom ?
Ostatnio wygrałem te koszulke. Przyjdzie do Ciebie mail z kuponem na nia i jedyne co to musisz wybrac rozmiar. Koszulka byla u mnie kurierem po niecalym tygodniu