Przejdź do forum
Kilka zasadniczych ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kilka zasadniczych pytań o óśmeki : )

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
562 Wyświetlenia
Pomarancza
PokerStrategist

Gram sobie na tym roomie od kilku dni i jak zwykle to bywa z graniem na nowym roomie, po jakimś czasie pojawiają się pewne pytania, na które nie udało mi się znaleźć dotąd odpowiedzi.

Po pierwsze: 6 stolików to maks, na czym mogę tam grać, czy wraz ze zwiększeniem statusu, będę mógł dokładać stoliki?

Po drugie: Czy jest jakaś możliwość sprawdzenia przy pomocy ich softu, ile rozegrałem tam rozdań? Szukałem, szukałem i nie znalazłem.

Po trzecie: Można "nauczyć" soft żeby po wejściu w zakładki, które odpalają przeglądarkę, odpalał firefoxa, a nie IE?

Po czwarte: Można edytować sobie pliki z folderu "Dance aplikacji" tam są czcionki, layouty itd. Nie zablokuje mi softu za próbę "hackowania" ;D

Po piąte: Jak znaleźć sobie konkretnie rozdanie, żeby można je było skonwertować? Znalazłem folder "handhistory" w którym są pliki z nazwami stołów, ale ich zawartość jest pisana dziwnymi znakami.

I na koniec pytanie retoryczne: Dlaczego, do cholery nie ma tam prawie stolików na NL4?! ;D

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
slawciu
PokerStrategist

1. Nie. Mail do suportu też nie pomaga.
2. Nie.
3. Nie.
4. Chyba można.
5. Przez jakiegoś trackera.
6. Peszek :D

Odpowiedz
Cytat
Pomarancza Autor wątku
Pomarancza
PokerStrategist

Okej, dzięki. Widzę, że ich soft pozostawia wiele do życzenia, a brak NL4 sprawia, że muszę gnić na tym NL2, więc chyba niedługo zmienię room.

Odpowiedz
Cytat