Cześć, mam pytanie, czy macie podliczone SP z 888. Od 18.01 nie nalicza mi punktów i nie wiem ocb. A wydaje mi się, że bez tego srebra nie będę miał na luty a bardzo bym nie chciał nie mieć
Siema. Mam dokładnie to samo od 18.01. Czekam cierpliwie, bo na przełomie roku też mi nie naliczało przez około 2tyg.
Nie robią z tym problemu. Sam nie raz miałem ustawiany manualnie status. Też wysłałem ticket. Zazwyczaj odpowiadali w przeciągu 2h
Hej. Nie mam jeszcze żadnej odpowiedzi od supportu ale podejrzewam, że będziesz miał to srebro, jak tylko punkty spłyną. Ja też czekam na złoto...
piszcie ticketa do pokerstrategy, mi od ręki dali srebro bo i tak mało brakowało, w przeciwnym wypadku każa wysłać screena wyrobionego rake-u
Ja napisałem ticketa dzisiaj rano i czekam
Chociaz w sumie na zlocie jakos mi nie zalezy teraz szczegolnie. I tak mam jeszcze duzo materialow na srebrze do ogarniecia.
Witam
Jestem tu nowy i juz mam problem... chodzi o to że miałem już wczesniej konto na 888 nim założyłem sobie konto na pokrestrategy i oczywiście chodzi o punkty. Otóż niby żeby naliczało punkty PS musze założyć konto przez ich strone. Jeśli tak nie zrobiłem to czy jest szansa że będa naliczane punkty strategy?? Niby jak wchodze w poker roomy wpisałem swój nick z 888 i jest napisane zę wszsytko ok powiązano... a mimo to punktów nie dostaje...
Dzieki za odpowiedz
Jeśli nie zakładałeś konta przez Strategię (zgodnie z procedurą - ściągnięcie instalki przez link affiliata etc etc) to punktów nie będziesz dostawał i wpisanie nicka na stronce pokerstrategy nic nie da bo po prostu 888 nie będzie wysyłało info o wyrobionym rake. Zostają inne roomy
Nie polecam zakładać nowego konta bez kontaktu z supportem bo może skończyć się blokadą obu
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=165484&page=12
Możesz zapytać tutaj ale tak już namieszałeś, że ja bym na twoim miejscu sobie odpuścił 888 szczególnie, że masz tam limity 15SP dziennie
Tylko ze wszędzie juz mam konto.
Pary poker. 888. Na poker stars (zostałem zbanowany za dwa konta ). Jaki poker room polecasz poza tymi 3. Gdzie mógłbym założyć nowe konto i grać żeby łapać punkty na ps? ?
PS. A jak napisze do 888 to myślisz ze oni mogą mnie jakoś podlaczyc do pokerstrategy?