dzisiaj "odinstalował" mi się program sam i kiedy próbowałem uruchomić dostawałem taki komunikat-część-
" The sofware you are currently using is out-of data and longer available.Please download itd... czyli żeby ściagnąć ze strony www.888.com ,kiedy próbowałem ściagnąć z PokerStrategy to sytuacja sie powtarzała ,wszedłem wiec na tę strone i zaistalowałem i o dziwo sie udało tylko zupełnie inna strona graficzna kolory z poprzedniej były na zielono teraz całość jakić granatowo czarny no i jeszcze kilka innych różnic,pytanie czy ktos sie z tym spotał czy cos może spieprzyłem no i czy nadal jestem przypisany do PokerStrategy no bo promocje itd ,tym bardziej że bonus dostałem właśnie na 888pp?
Witaj.
Fakt z której strony ściągnąłeś oprogramowanie nie ma żadnego znaczenia, ponieważ twoje konto jest przypisywane do affiliate przy rejestracji i jest to przypisanie dożywotnie, więc skoro dostałeś kapitał startowy na 888, to na pewno to konto jest przypisane do PokerStrategy.com :).
Pozdrawiam.
no nie kapitał startowy tylko ten drugi bonus od Was też 50$ i tylko na ta platforme co tez uczyniłem instalujac sie z Waszej strony no tylko teraz zupełnie nie rozumiem dlaczego drugi raz nie mogłem zainstalowac programu z PS
Niestety tutaj nie jestem ci w stanie odpowiedzieć, bo u mnie działa to prawidłowo :/. Nie mniej jednak tak jak pisałem, fakt skąd ściągnąłeś oprogramowanie nie ma znaczenia na przypisanie konta.
Pozdrawiam.
U mnie też stary (zielony) soft nie działał dobrze tzn. wyłączał się gdy chciałem otworzyć jakiś stół cashowy a kiedyś było ok. Zainstalowałem nowy i jest ok. Co do wyglądu do pacific zmienił ostatnio szatę graficzną była nawet promocja ostatnio z tej okazji "Snowing Bonus". Może pacific chce żeby każdy przeszedł na nowy soft i stary przestaje działać
Żeby zainstalować nowy musiałem tylko zmienić wersję na ang. bo polski dalej ściągał mi się zielony. Nie wiem jak jest teraz może już wszystkie są czarne
Mi też się nawet podoba tylko te okrągławe stoliki trochę irytowały mnie na początku.
...
Może wreszcie gra na 888.com stanie się trochę przyjemniejsza, bo czasami przy multitablingu ciężko było ogarnąć temat.
wszystko oki tylko ja przyzwyczajony do gry na centy z liczbami po przecinku tutaj straciłem kilka BI przez zwykłe niedopatrzenie bo ,przynajmniej na niskich stawkach, przy bardzo niewyraźnej trzcione przy juz troche zmeczonym wzroku,jak gosc postawił 10 czy 14 to okazało sie że to były $ a nie "c" i tak wpadłem w tilt i skonczyłem w jednej chwili na 20$ ze 110 tak ciezko wypracowanych i teraz to już nie wiem co z tym robić,mam troche KASY na MB i wacham sie czy przelac je na 888 czy gdzie indziej , w sumie na 888 szło mi najepiej no i szkoda bo niewiele mi brakuje do srebra co prawda nie wiem co to srebro daje
z taką kwotą można zacząć od NL2 innego wyjścia zresztą chyba nie masz tylko z tego co piszesz nie grałeś chyba zgodnie z BRM: 110$ i 10,14$ w stacku chyba że to było NL6 z jakimś nadbudowanym przeciwnikiem
Zacznij od NL2 i pnij się do góry zwłaszcza jeśli na 888 idzie Ci dobrze a tam jest masa słabych przeciwników
na NL6 jest pełno gości ze stakiem powyż.10$ i o takich pisałem ,zbudowałem ten bank własnie na NL 2 no i klapka a teraz chce wpłacić 70$ tylko jaki kod bonusowy wpisać od pierwszej wpłaty?
nie wiem jaki kod ale z tymi centami to w sumie rację miałeś sam bym dzisiaj allina niechcący scallowal a na wyrobienie bonusu jest chyba tylko 30 dni więc trzeba sie raczej śpieszyć
Na tym limicie bonusu nie wyrobisz całego ale część bez problemu (wypłacają po 25%). Srebro podwaja Twoje punkty. Kodu poszukaj na forum, ostatnio ktoś to poruszał.
znam kod konkurencyjnej strony no ale chciałbym od Pokerstrategy ,czytałem że trudno cały wyrobić bo to tylko 60 dni ale te 25 % to spoko no i w końcu tyle ugrać żeby uwolnić te pieniadze:)
a jak podwoje punkty to jakąś premie dostaję?
ja tak pytam o ten kod promocyjny a to może jakaś tajemnica,przypomnę że chodzi o bonus od pierwszej wpłaty.
Ile czasu idzie kaska z MB NA 888 WIE KTOŚ?
Przepraszam, że tak późno, ale byłem dzisiaj w szkole i kobitka przeciągnęła egzamin do 6 godzin... sick. Anyway kod promocyjny do bonusu od pierwszej wpłaty to pokerstrategy60. Niestety nie wiem ile kaska z MB idzie na 888.com, ale generalnie powinna przejść dość sprawnie.
Pozdrawiam.
Punkty wymieniasz na money. Dodatkowo srebro daje Ci możliwość gry w cotygodniowym turku w sobotę o 21:00.
jest mi wstyd ale zupełnie nie wiem jak przelać pieniadze z MB NA 888 MOŻE KTOŚ MI POMOŻE?NACISKAM W 888 -wpłata,wybieram MB GDZIE MNIE AUTOMATYCZNIE LOGUJE I POTEM PYTA WYBIERZ METODE PŁATNOSCI I TU SIE GUBIE MAM JUŻ 5 POLECEŃ:)BO PRÓBOWAŁEM TYLE RAZY