Przejdź do forum
8$ bonus dla nowych...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 8$ bonus dla nowych graczy 888.com

48 Posty
30 Użytkownicy
0 Reakcje
5,276 Wyświetlenia
kroszo
PokerStrategist

gdzie włączyć ten czat? :f_ugly:

dobiłem z tych 8$ do 60 $ więc zapytałem się ich ile punktów trzeba wyrobić, żeby uwolnić ten bonus i odbisali mi tak " congratulations, you have completed the wagering on the 8$ bonus" i "our welcome package just got bigger, much bigger! Now you can play for your share of massive $50,000 when you make first deposit with us, and that's just the beginning for your winning!" Czy to znaczy, że moge to wypłacić? nie chce tam grać ;)

Endurx
PokerStrategist

Napisane przez wilqolak
dobiłem z tych 8$ do 60 $ więc zapytałem się ich ile punktów trzeba wyrobić, żeby uwolnić ten bonus i odbisali mi tak " congratulations, you have completed the wagering on the 8$ bonus" i "our welcome package just got bigger, much bigger! Now you can play for your share of massive $50,000 when you make first deposit with us, and that's just the beginning for your winning!" Czy to znaczy, że moge to wypłacić? nie chce tam grać ;)

wygrywasz sporo kasiory i nie chcesz tam grać z tymi fishami jasne lepiej na FTP bo soft ładny i kolorowy :f_thumbsup:

nie chodzi o soft bo jak się zmieni w ustawieniach na stoliki widziane od góry to nie wygląda to już tak źle. Mało osób tam gra poprostu. Zastanawiam się czy nie marnuje czasu grając tam bo nie wiem czy bez robienia depozytu będe mógł ugrane pieniądze kiedykolwiek wypłacić.

Dinopo
PokerStrategist

Napisane przez wilqolak
nie chodzi o soft bo jak się zmieni w ustawieniach na stoliki widziane od góry to nie wygląda to już tak źle. Mało osób tam gra poprostu. Zastanawiam się czy nie marnuje czasu grając tam bo nie wiem czy bez robienia depozytu będe mógł ugrane pieniądze kiedykolwiek wypłacić.

Jest to mozna rzec glowny partner Poker Strategy (sponsoruje im ten Black Member party czy jakos tak lolz) sporo promocji (widac chce przejac ludzi z PS do siebie :P) w dodatku stara firma i dlugo siedzi wiec wyplacalna...

Dlatego ja zostawiam tam kaske ktora na razie mam i gram tam z 1h dziennie w tych lepszych godzinach , a takto nie specjalnie.
Chyba , ze jakies dluzsze turki gram to sobie wlacze 40 SNG ;p

mam pytanie bo zarejestrowalem sie i 8 dolcow nie ma ,napisalem nawet im na czaceie GDZIE MOJE 8 DOLCOW I MI NAWET NIE ODPISALI...co musze zrobic zeby je dostac albo co im napisac?

whiler
Oldschool Grinder

Napisane przez tarannnn
mam pytanie bo zarejestrowalem sie i 8 dolcow nie ma ,napisalem nawet im na czaceie GDZIE MOJE 8 DOLCOW I MI NAWET NIE ODPISALI...co musze zrobic zeby je dostac albo co im napisac?

może spróbuj po angielsku i kulturalniej :f_thumbsup:

Miszek
Poker Player

Witam. Z jakiego linka na ten room trzeba sie zarejstrowac? Wystarczy rejestracja z ref PS i rozmowa z LC?

Edit: juz wszystko mam :)