Na SH siadajcie z 20bb sprawdzają all iny takim shitem że niemal wszystko zagrane all in AQ+ 99+ pre flop jest EV+
tam jest fajna gra ;D fiszkow jest pelno zobaczymy jak bedzie dalej ale narazie na plus
Ja napisałem do nich na czacie i dostałem w odpowiedzi że dla Polaków promocja nie obowiązuje
jakie warunki trzeba spełnić żeby odblokowali normalne gry itp itd?ile pkt nabić czy ile rakeu?
ja napisałe mdwa razy. raz wcoraj na tym chacie pani mi napisała że obowiazuje mnie bo sie zarejestrowałęm ze złęgo linka, choć instalwoałem z tego z PS. dzis jakby nigdy nic napisałem jeszcze raz. Ta pani miała na imię tak samo jak ta wczoraj. Jak napisałem ze sie rejestrowałem z dobrego linka to mi powiedziała, że mojego kraju to nie obowiazuje. Napisałem jej, że rejestrowałem sie z linku pokerstrategy i wielu innnych polakó z tamtąd dostało tego bonusa. Kazała mi chwile poczekać. W końcu napisała chyba że za późno sie zarejestrowałem. Jednym słowem głupie wymówki i kręcą. Nie moga normalnie wytłumaczyć tylko jakies pipidówki w stylu : nie i ch..j. To jest nie poważne trochę. Nie zamierzam tam grać dzieki temu. ehhh
mi nie chcieli dac, bo ponoc Polska nie jest krajem, ktory obejmuje ten bonus ♠_confused:
Punkty strategy points, a promocja 8$.
Czy mogę zbierać punkty sp, jeśli skorzystałem z promocji 8$? Na stronę z promocja wszedłem z newsa na Poker Strategy.
Z ciekawości zarejestrowałem się tam. Napisałem od razu do nich zapytanie o ten bonus. Echo....
Jako że soft jak dla mnie jest
:f_zZz:, nie pozostało mi nic innego, jak....uninstal
Pozdro!
Ja zarejestrowalem się w czwartek w piątek do nich napisalem i powiedzieli że w ciągu 24 h przeleją, do wczoraj nie było więc jeszcze raz na czacie napisałem i przelali. Wysłałem im linka przez którego się rejestrowałem i obyło się bez problemów. Wydaje mi się że trzeba ich na czacie pomęczyć i wtedy da radę załatwić sprawę :-)
Ktoś wie jak wyrabia się ten bonus i kiedy można wypłacić te pieniądze? Pograłem 15 min i się potroiłem więc jak dojdę do 50$ to chciałbym stąd uciekać bo soft denny:)
Tragiczny soft dla grania Donow... tyle bad beatow nie mialem nigdzie nawet na Starsie...
Ukladajace sie strity to norma... co reke sa chociaz 3 karty pod rzad...
Gram dopiero chwilke poziom jest taki niski , ze to smiech... ale kartami AJ+ nie ma sensu wchodzic bo przeciwko any2 masz 50% tutaj.
Posiedze jeszcze dzisiaj troszke i jak dalej beda takie sztuczki sie robic wskocze na cash i pogambluje i znikne.
Porazka jak dla mnie...
Mi też się udało troche nabudować na fishah z tych 8$. Soft porażka. Mam pytanie: wie ktoś może jak to jest z wypłatą tej kasy przy no deposicie, bo chciałbym stad się wynieść jak tylko przekroczę jakąś sensowną granice $$. Pzdr
Napisane przez panq1990
Mi też się udało troche nabudować na fishah z tych 8$. Soft porażka. Mam pytanie: wie ktoś może jak to jest z wypłatą tej kasy przy no deposicie, bo chciałbym stad się wynieść jak tylko przekroczę jakąś sensowną granice $$. Pzdr
Znalazlem , na PokerNews gdzie jest dokladniej wytlumaczona ta promocja ,ze trzeba 20x bonus tylko...
Wiec nie wiem czy nie trzeba 8x20=160 pkt ugrac takto...
Zapytaj supportu bedzie pewnie szybciej.
Czy to jest jeszcze aktualne? Szukałem newsa albo jakiegoś opisu jak te 8$ dostać, ale nic nie znalazłem.
Napisane przez dekapitator
Czy to jest jeszcze aktualne? Szukałem newsa albo jakiegoś opisu jak te 8$ dostać, ale nic nie znalazłem.
Ja tez w newsach znalezc jakos nie moglem ... znalazlem poprzez Google
Wpisalem Darmowe 8$ Pacific Poker Strategy i znalazlo Newsa ;p
Prosze ladnie.
https://polska.pokerstrategy.com/news/content/Darmowe-8-dla-nowych-graczy-na-888.com_29205
Ogolnie soft jest chory i lipny jak dla mnie , ale klikam dodatkowo kilka stolikow gdyz probuje cos ugrac z fishy , a noz sie uda...
I pytanko... skoro zrobilem wszystko wedlug linka dlaczego nie dostaje Strategy Points? Mi to w sumie obojetnie , bo i tak niewiele tych punktow pewnie tam wyrobie , ale dziwie sie , ze Poker Srategy nie dba o takie detale
Ino pamietaj, jak beda sie wykrecac, ze nie nalezy Ci sie bonus, to zamecz ich na czacie, az dostaniesz swoje $8. 2 dni temu facet odmowil mi bonusu, a teraz spotkalem mila Pania Natashe i $8 bylo na koncie zaraz po potwierdzeniu pierwszych 2-ch literek z hasla