Witam.
Przybywam by zgranąć fortunę ^ ^
Czekam na weryfikację tożsamosci ;>
Nazywam się Adrian i jestem z małej miejscowosci Lidzbark.
Witam.
Przybywam by zgranąć fortunę ^ ^
Czekam na weryfikację tożsamosci ;>
Nazywam się Adrian i jestem z małej miejscowosci Lidzbark.
Hej Adrian
Super, że zdecydowałeś się zgarnąć fortunę
Z nami na pewno będziesz miał większe szanse. Podczas oczekiwania na weryfikację tożsamości, polecam przejrzeć część naszych artykułów, do którym masz już dostęp.
Jeśli jesteś początkujący, to polecam zacząć od tego artykułu:
https://polska.pokerstrategy.com/strategy/others/244/1/
Później już będzie tylko z górki
Początki zawsze są najcięższe. Najważniejsze to nie przejmować się pojedynczymi niepowodzeniami i myśleć długofalowo.
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanej pokerowej kariery.
czesc tez kiedys mialem taki zapal chcialem wygrac fortune teraz plywam w dlugach ;/
gl
Witaj na forum ColoSeum!
Jak zapewne wiesz, do fortuny nie dochodzi się jednego dnia (o czym niestety nie wiedział Mamdwiedamy).
Grając strategią którą propagujemy, praktycznie nie da się zbankrutować, a wyniki będziesz osiągał tylko dzięki systematycznej nauce i praktyce.
Cieszę się że postanowiłeś do nas dołączyć, życzę wieelkich sukcesów pokerowych.
Pozdrawiam!
Witaj ColoSeum.
Byłem w Lidzbarku w zeszłym roku w wakacje przejazdem. Miejscowość może rzeczywiście niewielka, natomiast trzeba powiedzieć, że zamek macie wspaniały, a ta nowa inwestycja pana od zamku w Rynie nada jeszcze więcej świetności temu miastu. Anyway witam serdecznie na forum. Mam nadzieję, że spodoba Ci się atmosfera na naszym forum i będziesz chętnie tutaj zaglądał.
Pozdrawiam.