Mam na imię Michał i w pokera gram od niedawna(patrz data rejestracji), zrobiłem symboliczna wpłate na bwina i gram tam NL4 SH wpisujac sie do stołu z 1,4$ bo na granie BSS nie mam odpowiedniego bankrolla, jednak to co widze tam na tych stołach mnie przeraża i soft nie jest zbyt ciekawy.
Jescze nie odebrałęm kapitału startowego i mam pytanie gdzie go odebrac aby móc spokojnie pograc NL2 FR i soft by nie zamulal jak ten z bwina??
Cześć Michał,
cieszę się, że rozpoczynasz swoje życie forumowe od przywitania.
Jeśli chodzi o kapitał startowy i grę na nl2 FR, to polecałby wybór:
- William Hill,
- TitanPoker,
- Party Poker.
Dwa pierwsze poker roomy należą do sieci iPoker, więc będziesz na nich grał przeciwko tym samym graczom, ale wybór William Hill jest chyba lepszy, gdyż otrzymasz więcej StrategyPoints za 1$ rake.
PartyPoker to poker room z wieloma promocjami i bardzo przyjemnym oprogramowaniem.
Poza tym, chciałbym zwrócić Twoja uwagę na nasz nowy projekt, w którym opiekę nad nowymi użytkownikami obejmuje nasz mentor. Więcej szczegółów znajdziesz w newsie Mentor PokerStrategy.com. Jeśli chcesz skorzystać z jego usług, to napisz w tym wątku, a nasz mentor się do Ciebie zgłosi wysyłając Ci zaproszenie i później wiadomość z dokładniejszym opisem.
Pozdrawiam,
dohpaZ