Witam wszystkich użytkowników forum. Nazywam się Arek i jestem z Wami już w sumie od dawna, ale nie zawsze mam odwagę coś napisać
Mam nadzieję, że się to zmieni i będę częściej się udzielał. Życzę wszystkim powodzenia przy stolikach i oby nasza społeczność rosła w siłę
Cześć Arek,
fajnie że się przywitałeś :). Widzę, że faktycznie - jesteś na forum dużo dłużej ode mnie. Powiedz, co skłoniło Cię do wzmożenia aktywności? Czyżbyś zaczął regularną grę w pokera? Jeśli masz jakieś pytania, bądź spostrzeżenia to podziel się z nami. Chętnie odpowiemy, doradzimy.
Pozdrowienia!
Witaj Vestelth,
szczerze to od października zacząłem dość regularnie grać w turniejach i to z małymi "sukcesami" - oczywiście jak dla mnie
Problemem było zbudowanie rolla na takim poziomie żebym mógł swobodnie grać w turniejach - bo nie ma nic gorszego jak brak poczucia pewności w podejmowaniu decyzji zwłaszcza gdy dochodzi się do upragnionego FT.
Fatalne dla mnie jest to, że roomy na których gram nie są związane z PokerStrategy, albo moje konto nie jest jak w przypadku pokerstars do Was przypisane i nie podwyższam swojego statusu - co bardzo boli w przypadku materiałów i filmów szkoleniowych.
Muszę przyznać, że "odwalacie" kawał dobrej roboty i to dzięki Wam moja gra staje się lepsza oby tak dalej!
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich użytkowników i osób związanych z PokerStrategy dzięki za wszystko
Hej jeszcze raz,
wielkie dzięki za miłe słowa. Takie wypowiedzi dają niezłego kopa motywacyjnego. Serio!
Co do statusu, widzisz - miałem ten sam ból, dlatego m.in. postanowiłem zostać moderatorem i poświęcić część czasu by pomagać użytkownikom, i otrzymać dostęp do materiałów co sobie bardzo chwalę. Zawsze możesz zmienić room, jeśli uznasz że któryś z naszej oferty mógłby Ci podpasować. Aby uzyskać jakieś rozeznanie, warto wpisać się w tym temacie:
Pozdrawiam i powodzenia