Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witawszy ;)

6 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
417 Wyświetlenia
TonnyJack

Witam użytkowników PS ;) Mam na imię Damian, jestem studentem i osobą kochająca pokera :P z samym pokerem jak i grą mam styczność od jakiś 4 lat, kiedy to grywalem cashówki live ze znajomymi (z naprawdę dużym powodzeniem :D). Przez ten okres próbowałem podchodzić do pokera online wiele razy, (jeszcze przed sprawą zamknięcia FTP) jednak zawsze moja przygoda kończyła się tak szybko jak się zaczęła, głównie za sprawą nie przestrzegania BRM i zerowej wiedzy jeśli chodzi o grę online. Od miesiąca zacząłem się kształcić w tym kierunku i brać pokera na poważnie. Na początek wplacilem symboliczne 60$, grywam FR NL2 no i zobaczymy jak to się potoczy ;) trochę się rozpisalem ale cóż :D

Pozdrawiam i nieco spóźnione Happy New Year!

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Cześć Damian,

cieszę się, że do nas dołączyłeś i mam nadzieję, że będziemy mogli częściej widzieć Twoje wpisy na naszym forum.

Mam również nadzieję, że wcześniejsze niepowodzenia nauczyły Cię czegoś i teraz będziesz przestrzegał zasad zarządzania bankrollem, bo to podstawa.

Skorzystałeś już z naszej oferty darmowej gotówki, czy grasz jedynie za własne pieniądze?

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
TonnyJack Autor wątku
TonnyJack

Gram na P*, niestety nie mam podpiętego konta z PS w związku z czym musiałem wpłacić własną gotówkę.

Odpowiedz
Cytat

Hej,

właśnie rzuciłem okiem do Twojego profilu i zauważyłem, że dostałeś darmowe pieniądze na Poker770. Ale prawdopodobnie nie zrobiłeś jeszcze depozytu. Jeśli tak, to możesz skorzystać z oferty i wpłacając z kodem bonusowym FREE20, otrzymać dodatkowe 20 $ od poker roomu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
TonnyJack Autor wątku
TonnyJack

Zgadza się, dostałem darmową gotówkę na 770, dzięki za do informowanie i zainteresowanie ;)

Odpowiedz
Cytat

Taka nasza rola na tym forum :sdrink

Jak będziesz miał dalsze pytania, zapraszam do ich zadawania :)

Odpowiedz
Cytat