Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witamm

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
207 Wyświetlenia
Muniek24

Witam wszystkich ;] Mam na imie Daniel i postanowiłem zając się poważniej pokerem i dlatego tu jestem ;p
Z pokerem styczność miałem jeszcze w gimnazjum ale jakoś mnie to nie pociągało dopiero po kilku latach zaciekawiłem się nią na tyle że grałem nie raz w realu o jakiś pieniądze czy przez neta ale głownie przegrywałem na dłuższą metę, dopiero wpadając Tutaj zauważyłem jakie popełniam błędy ;] Ogólnie lubie/kocham grać ale niechce być już typową rybką na stole dlatego pora coś zmienić w życiu, nowy rok się zaczął więc można sobie cos postanowić ;p
Dawno się rejestrowałem ale dopiero od krótkiego czasu zaglądam tutaj często ;p
ogólnie lubię grać Turnieje lub SH, nie czuje się komfortowo na fullringu
Głównie mam też problem z mindsetem ...ciepliwość moja pięta achillesa ;/
Będę wdzięczny za jakieś porady
Pozdrawiam i szczęścia życzę ;]

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Cześć Daniel,

miło, że przypomniałeś sobie o nas po półtora roku :)

Nowy rok jest bez wątpienia okazją do czynienia postanowień i zmian w życiu, ale różnie to później bywa z ich wypełnieniem ;) Mam nadzieję, że w Twoim przypadku uda się i wypełnisz chociaż część pokerowych postanowień.

W poniższym linku znajdziesz spis filmów nagranych przez naszego trenera mindsetu, lecharumskiego:

-> filmy lecharumskiego o mindsecie

Znajdziesz tam wiele innych aspektów, nie tylko cierpliwość. Obejrzenie tych filmów na pewno popłaca, gdyż wielu naszych użytkowników zmieniło swoje podejście do gry po głębszym zaznajomieniu się ze wskazówkami naszego trenera. No i później pojawiły się również lepsze wyniki.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Muniek24 Autor wątku
Muniek24

No mam nadzieje że nie będzie to taki problem jak papierosy ;p

Dzieki za filmiki na pewno oglądne mam takie pytanie miałem kiedyś konto podpiete do poker770 ale nie pamiętam loginu niczego...jest możliwość jakaś na odzyskanie konta ?
Co do stołów sh myśle na początku zagrać na nl 02/04 wydaje Wam się że granie dziennie ok 700 rąk jest w miarę jak na początek ? myśle na razie grać na 3 max 4 stołach bo więcej niema opcji jak na razie ogarnąć
Czego na początku mam się spodziewać chodzi mi o jakie value powinienem oczekiwać z takiej sesji aby iść w dobrym kierunku

Odpowiedz
Cytat

Hej,

w sprawie odzyskania loginu na Poker770 napisz ticketa do naszego suportu, a wtedy otrzymasz dalsze instrukcje.

Na początku graj na jednym stole i staraj się dokładnie obserwować grę przeciwników. Gdy już opanujesz zagrania, to dodawaj stopniowo po jednym stoliku. Na początek nie ma co przesadzać z ilością, lecz ja bym położył większy nacisk na naukę gry i doskonalenie podstaw. W ten sposób podzieliłbym również czas przeznaczony na pokera, że większość czasu spędziłbym na nauce, a resztę na grze. Później proporcje te mogą się zmienić.

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat