Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam wszytkich

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
295 Wyświetlenia
KrzysBTM
PokerStrategist

Witam wszystkich pokerzystów. Mam na imie Krzysiek i pochodzę z Górnego Śląska. W pokera gram jakie 4 lata zaraził mnie nim mój kuzyn z USA i tak się wciągnąłem. Głównie gram na everescie MTT.

Pozdrawiam serdecznie

4 odpowiedzi

Cześć Krzysiek,

gdzie Ty się ukrywałeś? Bo już jesteś z nami od pewnego czasu. Czemu aż tak długo zwlekałeś ze swoim pierwszym postem na forum? Tu nikt nie gryzie, a wręcz przeciwnie, zawsze staramy się pomóc.

Najważniejsze, że tego najtrudniejszego posta masz już za sobą, teraz będzie już w górki.

Cały czas grałeś MTT, czy dopiero niedawno się wyspecjalizowałeś?
A czy nie lepiej byłoby grać MTT na PokerStars? Oferta Everest Poker nie jest aż tak bogata, no chyba, że chodzi Ci o poziom graczy :)

Jeśli będziesz miał pytania, pisz śmiało, na pewno znajdziemy odpowiedź.

Pozdrawiam,
dohpaZ

pitersonicus
PokerStrategist

Hej Krzysiek witam serdecznie :), też gram na everescie......... od 2 dni :D :D, życze powodzenia i może sie spotkamy przy stołach :) pozdrawiam

Hej Krzysiek,

Ja również witam Cię bardzo serdecznie w naszej społeczności - na pewno znajdziesz tu sporo ciekawych rzeczy dla siebie. Z jednej strony do Twojej dyspozycji są nasze materiały szkoleniowe, a z drugiej - największa i najlepsza w Polsce społeczność pokerowa. Zapraszam Cię do wzięcia udziału w dyskusjach na forum!

Pozdrawiam.

KrzysBTM Autor wątku
KrzysBTM
PokerStrategist

Witam

Nie pisalem wczesniej bo jakos nie lubie sie udzielac na forach ale jak zauwazyles juz jakis czas odwiedzam stronke wiec uznalem, ze moze najwyzsza pora ;)

W MTT gram jakis rok wczesniej gralem wszystkiego po troche lecz zauwazylem ze wlasnie ten rodzaj gry mi najbardziej odpowiada. Czasem gram tez SnG na limitach.

Co do wyboru poker roomu to rzeczywiscie na everescie graja slabsi gracze, lecz mialem problemy z kompem i w skutek tego zapomnialem danych do Starsa :evil:

Pozdrawiam
KrzysBTM