Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam wszystkich

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
394 Wyświetlenia
golfu

Cześć.
Nazywam się Piotrek i jestem tu z wami już jakieś 4 miesiące więc postanowiłem się przedstawić.
Grywam BSS SH na Everest , póki co męczę się z NL2 ale mam nadzieję, że nauka nie pójdzie w las uda mi się to przeskoczyć.

Inspiracją dla mnie są produkcje Muckinfela , niestety mi nie zawsze idzie tak różowo jak jemu. Czasem są to moje błędy, czasem gość co sprawdza 100% flopów po prostu trafi tego fulla z 27 i nic na to nie mogę poradzić. Od niedawna staram się używać HUDa więc może poprawię swoją grę.

Pozdrawiam i do zobaczenia przy stolikach.

4 odpowiedzi
Thorek

Witaj Piotrek na naszym forum.

Skoro już jesteś z nami od naszego czasu, to chyba nie muszę przedstawiać ci pełni naszej oferty szkoleniowej, bo zapewne już się z nią zapoznałeś, o czym świadczy fakt, że piszesz o produkcjach mucki'ego :).

Niemniej jednak twojej uwadze umknęło do tej pory forum ocen rozdań, które jest jedną ze sztandarowych form nauki proponowanej przez PokerStrategy.com. Jeżeli nie jesteś pewny swojego rozegrania w danym rozdaniu, to wstawiaj rękę na forum, gdzie nasi trenerzy pomogą ci wyłapać błędy w twojej grze. Jest to świetna forma nauki.

A co do gości, którzy grają z 27o to pozostaje się cieszyć, że na takich trafiasz. W pokerze liczy się longrun, a nie pojedyncze rozdanie, a w longrunie właśnie na takich graczach zarabiamy.

Pozdrawiam.

Witaj Piotrku na naszym forum,

Tak jak pisze Thorek, nie będę cię zachęcał do oglądania filmów itp, bo na pewno już to robisz od dawna. Jedyne co mogę ci poradzić to to abyś był cierpliwy i sumienny a osiągniesz sukces.

Mam nadzieję, że będziesz aktywnym użytkownikiem forum.

Pozdrawiam.

golfu Autor wątku
golfu

Dzięki za dobre słowa.
Podoba mi się wasza społeczność i na pewno postaram się tu trochę udzielać. Myślę nawet nad swoim blogiem, który będzie poświęcony wychodzeniu z NL2. Ale to za jakiś czas.
Pozdrawiam serdecznie:)

Thorek