Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam wszystkich

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
544 Wyświetlenia

Cześć,
Jestem Krystian i jestem nowy na forum. Krótko o mnie: mam 22 lata, pokera poznałem 4 lata temu. Grałem ponad rok, lecz później miałem długą przerwę w grze online, aż do teraz. Wtedy udawało się osiągać małe sukcesy w grze MTT (głównie w turniejach Sit and Go na 9 oraz 45 osób). W międzyczasie graliśmy ze znajomymi małe turnieje na 6-9 osób. Postanowiłem wrócić do gry i osiągać wyznaczone sobie cele i oczywiście stale się rozwijać. Obecnie tylko pracuję, ponieważ przerwałem studia, więc staram się grać regularnie po godzinach pracy oraz więcej czasu poświęcać na analizę mojej gry (te dobre ręce, które dobrze zagrałem oraz te gorsze, aby zobaczyć na spokojnie, co poszło nie tak). Mam zamiar prowadzić bloga, na którym będę opisywał postępy oraz analizował swoje rozdania, oraz oczywiście rozmawiał z innymi, aby oni mogli udzielić mi wskazówki oraz wspólnie ze mną analizowali rozegrane przeze mnie rozdania, oraz dzielili się swoimi. Link do bloga zamieszczę później.
Pozdrawiam. :welcome:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
DamianLuna

Witaj na forum i powodzenia.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Siema.

Zapraszam do naszego forumowego wyzwania jeśli założysz bloga :)

Odpowiedz
Cytat
AAMyszaQAA

Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Michał i mam 32 lata. Zachęcam wszystkich do dodawania na listę znajomych.

Odpowiedz
Cytat