Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam wszystkich

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
288 Wyświetlenia

Witam wszystkich serdecznie
W pokera gram juz od jakiegos czasu , z poczatku czysto rekreacyjnie sit n go 0.02 $ 0.10 $ czytajac tylko ABC pokera zakresy rak etc i w sumie zazwyczaj wychodzilem na 0 . niestety przerzucilem sie na chwile na SPIN n GO i zarobiłem na poczatku trocke $$ po czym utopiłem z 50 $ przegrywajac zawsze jackpoty min. 3$ wylosowalem 75 $ i przegralem heads up ze stackiem 1200 $ ;/ same suck outy szły. Zrezygnowałem z tego przedsiewziecia rowniez nie specjalnie podoba mi sie dynamika tego turnieju. zaczalem rozgrywac same 0.10 $ 360 kumpel mnie troche podszkolił i cos wkoncu zaczelo isc jestem na + przy 0.10 przy ITM narazie 12,5 % 2 razy wygralem i coraz czesciej juz dochodze do final table , również udało sie zajac 2 miejsce w MTT na 3916 os 0.11 $ 35,84 $ wygrana. Zamierzam zbudować bankroll narazie za 0.10 $ co polecacie w nastepnej fazie 0.50 $ 180 , 360 na przyklad ?
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
wg123

Cześć blackzonee,

Witamy na forum.

Na Twoje pytanie Ci nie odpowiem, ponieważ Sit&Go i Spiny to dla mnie czarna magia, ale polecałbym Ci zapoznać się z tematem darmowej gotówki. Uzyskasz status brązowy i dostęp do większej liczby materiałów. Wyższe statusy można zdobywać wyrabiając punkty na jednym z naszych partnerskich poker roomów lub po prostu kupując status.

Pozdrawiam,
wg123

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

darmowa gotów rowniez obowiazuje w przypadku kolejnej wplaty???? , gdyz kilka razy juz dokyonalem wplaty.mowa o pokerstars

Odpowiedz
Cytat
wg123

Zawsze możesz wybrać inny room :)

Odpowiedz
Cytat