Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam Wszystkich!

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
375 Wyświetlenia
Pigula1280

Witam Serdecznie wszystkich pokerzystów. Mam na imię Marcin i mam 25 lat. Poker zainteresował mnie już jakiś czas temu, ale grając amatorsko przegrywałem znaczne ilości pieniędzy i porzuciłem temat. Na szczęście niedawno odkryłem PokerStrategy i wracam do gry. Przeczytałem pierwsze artykuły, znam już część błędów które popełniałem i będę czytał dalej aby maksymalizować zyski.

Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz i życzę udanych rozdań!

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
galer

Cześć Marcin! :)

Napisz coś więcej o tym jaką odmianę grywasz.

Dobrze, że wziąłeś się za artykuły, bo to podstawa. Teraz tylko podnieś szybko status, a zobaczysz ile nowych materiałów będzie dla ciebie dostępnych.

Dobrze też, że sam zaczynasz sobie zdawać sprawę z błędów, które popełniasz, ale pamiętaj, że zawsze możesz zapytać na forum w razie niejasności, albo wkleić problematyczną rękę do oceny!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Pigula1280 Autor wątku
Pigula1280

Gram teraz w holdem bez limitu. W jaki sposób powiększy się mój status?

Odpowiedz
Cytat
Rovonath

" Graj w pokera: punkty zbierasz podczas gry na jednym z naszych partnerskich poker roomów, np. poprzez ofertę bonusową na PokerStrategy.com lub darmowy kapitał startowy.

Kup punkty: możesz również w szybki i łatwy sposób kupić punkty wymagane do konkretnego statusu w naszym sklepie z punktami.

Punkty bonusowe: punkty możesz zdobywać również poprzez branie udziału w promocjach. Przykładowo, otrzymujesz 10 punktów bonusowych za każdy dzień, w którym wyrobiłeś przynajmniej jeden punkt."

innym słowem poprostu tym więcej grasz tym więcej pkt tym więcej pkt tym większy status
Pozdrawiam :fdrink

Odpowiedz
Cytat