Witam serdecznie, nazywam się Olaf, pochodzę z Warszawy i mam 23 lata. Zwykły student AWF-u. Przygodę z pokerem zacząłem miesiąc temu, i zakochałem się w Texas Hold'em oraz w oprogramowaniu Ongame. Powoli się uczę tego wszystkiego, a mój największy sukces to 3 miejsce we freerollu
Napisane przez okpol1006
zakochałem się w [...] oprogramowaniu Ongame
chyba jesteś jedyny bo soft uchodzi za jeden z najgorszych
btw. witaj i powodzenia
No witamy
Po moim pierwszym sexie też mi się wydawało, że jestem zakochany...
Nie martw się poznasz inne to zmienisz zdanie
BTW Jestem absolwentem tej wspanialej uczelni
powodzenia przy stolikach
Cześć Olaf,
cieszę się, że do nas dołączyłeś. Skoro się uczysz, to bardzo dobrze do nas trafiłeś, gdyż mamy sporo materiałów szkoleniowych. Znajdziesz tutaj artykuły, filmy, treningi oraz bogate w treści forum. Teraz tylko od Ciebie zależy, w jaki sposób to wykorzystasz.
Pewną pomocą może być artykuł Jak uczyć się teorii?. Opisuje on naszą ofertę oraz daje pewne zalecenia, w jaki sposób najbardziej optymalnie ją wykorzystać.
Do każdego oprogramowania można się przyzwyczaić, ale bez wątpienia liderem jest PokerStars, które oferują bardzo stabilne, przejrzyste i przyjemne dla oka oprogramowanie. Posiada ono wiele opcji znakomicie ułatwiających grę, dzięki czeku można się na niej skoncentrować i nie trzeba myśleć o technicznych sprawach.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Napisane przez okpol1006
To które PokerRoomy/Oprogramowanie polecacie?
Ja polecam Poker Stars
Nie słuchaj ich.
Na Pokerstars mają najlepszy softi i jest największy traffic ale też poziom jest najwyższy. Ludzie grają wiele stolików pod status vip nitując, co jest dość denerwujące.
Natomiast na Ongame (gram na Bwinie) poziom jest jaki sam wiesz (słaby) rakeback (legalny) marny jak i soft (nie ma waitlist i autorebuy) ale jak się ma w miare nowy komputer to nie jest on jakoś nie do przeskoczenia i granie 9 stolików nie sprawia problemów. Za to możesz więcej wygrać od przeciwników i nie będziesz widział na samych tagów grających po 16+ stolików. Grać nauczyć możesz się tak samo bo są też regularsi na któych możesz sobie trnować skilla.
A tak swoją drogą to fakt że soft jest jaki jest to grneralnie na + bo jak nie ma waitlist to trzeba otwierać nowe stoliki (na pokerstars do dobrych stolików są masakryczne kolejki) i jak się przyzwyczaić to jest naprawdę spoko.
Oczywiście wszystko co mówie dotyczy cash NLHE bo ofertę turniejową mają rzeczywiście najlepszą i sng i mtt.
Pozdrawiam