Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] witam wszystkich

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
292 Wyświetlenia
orzechinho

zarejestrowalem sie na pokerstrategy.com juz dawno temu, ale dopiero teraz postanowilem sie przywitac na tym forum, bo moje poprzednie forum zamarlo :facepalm:.

Mysle ze tu jest o wiele lepiej bo duzo wiecej sie dzieje i mozna polepszyc swoje umiejetnosci pokerowe, zaluje ze dopiero teraz to zrobilem :f_frown:

Postanowilem sie ujawnic bo od kilku miesiecy moja gra sie poprawia. Jestem graczem MTT i zaczalem odnosic sukcesy za co chcialem Wam podziekowac, a w szczegolnosci trenerom MTT - pyszalkowi, olorionowi oraz simonowi _love:

Niedlugo wstawie swoje 4 najlepsze wyniki w turniejach w dziale moje sukcesy, w tym jeden calkiem swiezy bo z zeszlej nocy _biggrin:

1 odpowiedź

Cześć orzechinho,

no właśnie widzę, że Ci przyżarło na FTP _thumbsup:

Jak powiada polskie przysłowie, co się odwlecze, to nie uciecze. Zawsze możesz zacząć trochę później swoją przygodę z forum, np. teraz.

Cieszę się również, że nasi trenerzy przyczynili się do poprawy Twojej gry. Staramy się dobierać starannie naszą ekipę trenerów i jak widać udaje się nam to.

A może zdecydowałbyś się na założenie bloga? To z jednej strony pomoże śledzić postępy w grze, a z drugiej strony będziesz mógł nadrobić "zaległości" na forum.

Pozdrawiam,
dohpaZ