Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam Wszystkich

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
246 Wyświetlenia
MoCuishle3
Oldschool Grinder

Zaczynam swoją przygodę z pokerem, która mam nadzieje potrwa jak najdłużej. Konto na PS mam niespełna 2 tygodnie, lecz styczność z podstawami strategii miałem już wcześniej, dzięki mojemu koledze :) Mam nadzieję, że nawiążę tu wiele ciekawych znajomości. Do zobaczenia na stołach.

3 odpowiedzi

Cześć MoCuishle3,

witam Cię serdecznie na forum i gratuluję srebrnego statusu. Widzę, że ładnie grasz, bo potrzebowałeś zaledwie dwóch tygodni do jego wyrobienia.
Mam nadzieję, że podzielisz się swoją wiedzą pokerową i będziesz często zabierał głos na forum w dyskusjach pokerowych.

Nie żebym był wścibski ;), ale z ciekawości zapytam, jaką odmianę pokera grasz.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało.

Pozdrawiam,
dohpaZ

MoCuishle3 Autor wątku
MoCuishle3
Oldschool Grinder

Cieszę się, że zostałem tak miło przyjęty :)
Czy ładnie gram, niestety nie jestem co do tego pewien.
Wszystko co wygrałem w pierwszym tygodniu (ponad 50% kapitału początkowego), przegrałem w tym i narazie nie wiem czy to wina mojej gry, czy poprostu tak chciał wszechświat :f_frown:
Gram no limit holdem full ring na NL2 narazie, oczywiście, chociaż chciałbym w przyszłości rozwinąć się w grach heads-up ponieważ bardzo je lubie i czuję się w nich dobrze ale narazie moje umiejętności i kapitał mi na to nie pozwalają :)

Witam serdecznie :)

na początek raczej skup się na FR lub co najwyżej SH :) na HU trzeba mieć sporego rolla , dobrą psychikę i umiejętności :) wszystko przyjdzie z czasem :D

mam nadzieje że twoja kariera pokerowa potoczy się tak że kiedyś będziesz miażdzył highstakes HU

Pozdrawaim