Zaczynam swoją przygodę z pokerem, która mam nadzieje potrwa jak najdłużej. Konto na PS mam niespełna 2 tygodnie, lecz styczność z podstawami strategii miałem już wcześniej, dzięki mojemu koledze
Mam nadzieję, że nawiążę tu wiele ciekawych znajomości. Do zobaczenia na stołach.
Cześć MoCuishle3,
witam Cię serdecznie na forum i gratuluję srebrnego statusu. Widzę, że ładnie grasz, bo potrzebowałeś zaledwie dwóch tygodni do jego wyrobienia.
Mam nadzieję, że podzielisz się swoją wiedzą pokerową i będziesz często zabierał głos na forum w dyskusjach pokerowych.
Nie żebym był wścibski ;), ale z ciekawości zapytam, jaką odmianę pokera grasz.
Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Cieszę się, że zostałem tak miło przyjęty
Czy ładnie gram, niestety nie jestem co do tego pewien.
Wszystko co wygrałem w pierwszym tygodniu (ponad 50% kapitału początkowego), przegrałem w tym i narazie nie wiem czy to wina mojej gry, czy poprostu tak chciał wszechświat
Gram no limit holdem full ring na NL2 narazie, oczywiście, chociaż chciałbym w przyszłości rozwinąć się w grach heads-up ponieważ bardzo je lubie i czuję się w nich dobrze ale narazie moje umiejętności i kapitał mi na to nie pozwalają
Witam serdecznie
na początek raczej skup się na FR lub co najwyżej SH
na HU trzeba mieć sporego rolla , dobrą psychikę i umiejętności
wszystko przyjdzie z czasem
mam nadzieje że twoja kariera pokerowa potoczy się tak że kiedyś będziesz miażdzył highstakes HU
Pozdrawaim