Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam Wszystkich!

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
378 Wyświetlenia

Witam wszystkich pokerzystów!

Nazywam się Piotr i w grę w pokera wciągnął mnie mój syn Tomasz. Mam nadzieję, że będzie mi dobrze szło i nauczę się grać dobrze w pokera.

Pozdrawiam wszystkich!

5 odpowiedzi
letsgamble92

Napisane przez Piotrek1962
Witam wszystkich pokerzystów!

Nazywam się Piotr i w grę w pokera wciągnął mnie mój syn Tomasz. Mam nadzieję, że będzie mi dobrze szło i nauczę się grać dobrze w pokera.

Pozdrawiam wszystkich!

tez mamy taka nadzieje Piotrze _thumbsup:
witamy na pokladzie

Witam Piotr,

najważniejsze są chęci i zapał do nauki, a efekty przyjdą same.
Cieszę się, że zdecydowałeś się napisać kilka słów o sobie na forum.

Jaką odmianę pokera preferujesz? Napisz, a postaramy się znaleźć odpowiednie materiały szkoleniowe.

Jeżeli będziesz miał pytania lub jakieś wątpliwości, to po prostu pytaj, a my Ci odpowiemy.

Pozdrawiam,
dohpaZ

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Syn uczył mnie grać w No Limit Hold'em. On bardziej gra turnieje po kilka godzin, ale nie wiem czy będę mieć czas, żeby siedzieć tyle przy komputerze ;)

Chciałem zapytać czy ja i Tomek możemy grać z tego samego komputera?

Jeżeli gracie na tej samej platformie pokerowej, to będziecie musieli fakt ten zgłosić do supportu owego poker roomu. Prawdopodobnie będą chcieli przeprowadzić weryfikację Waszych danych, czy rzeczywiście istniejecie i Wasze konta nie są zakładane na tę samą osobę.

Najpierw przeczytaj artykuły z sekcji strategi o BSS (big stack strategy). Następnie będziesz mógł zastosować zdobytą wiedzę w grze przy stołach. Z pewnością napotkasz trudne sytuacje, w których nie będziesz wiedział, czy poprawnie zagrałeś. Możesz wówczas takie rozdanie wstawić na nasze forum do oceny rozdań. Nasi sędziowie ocenią go i pomogą Ci odkryć błędy, które popełniasz lub zaproponują inną, bardziej optymalną linię gry.
Na pewno bardzo pomocne okażą się filmy wyprodukowane przez naszego trenera rusher88.

Pozdrawiam i życzę sukcesów przy stołach,
dohpaZ.

Witaj Piotrku.

Życzę powodzenia w nauce i pokerowych zmaganiach. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania, pisz smiało!

Pozdrawiam.