Witam!
Konto na PokerStrategy mam już od jakiegoś czasu ale nie było okazji żeby sie przedstawić:)
W pokera gram od poczatku tego roku. Przeważnie grywam SnG. Pokera traktuję jako hobby i pracę.
Pozdrawiam wszystkich!
Witaj!
Myślę, że dobrodziejstwa jakie PokerStrategy oferuje swoim użytkownikom nie są Ci obce i doskonale je wszystkie znasz. Zachęcam też jednak do większego udzielania się na forum, nie tylko wstawiania rąk do analizy, lecz także do prowadzenia dyskusji na różne ciekawe tematy
Pozdrawiam
Qsy
witam
To jest link do sekcji strategii, w której znajdziesz wiele ciekawy artykułów gorąco polecam...
https://polska.pokerstrategy.com/strategy/
Niestety moj kapital startowy dawno zniknal i mam dostep do artykułów z poziomu brązowego.
Jednak niedawno załozylem konto na Poker Stars i zamierzam złożyć jakiś depozyt:)
qbaos jeżeli przegrałeś kapitał startowy, polecam skorzystać z TEJ promocji, jak to mawiają, easy money
Jestem pewien, że masz w swoim otoczeniu osoby, które chętnie zaczęłyby grać w pokera, tylko nie wiedzą jak. Ty możesz im w tym pomóc. Ponadto polecam przeczytać artykuł na temat zarządzania kapitałem, coby się sytuacja z przegraniem całego bankrolla nie powtórzyła.
Pozdrawiam i życzę sukcesów
Powrotem tego nie będzie można nazwać, ponieważ regularnie gram na bet-at-home.com poker. Nawet z małymi sukcesami:) Niestety ilość graczy online w porach porannych wacha sie do okolo 2 000 i długo trzeba czekać na komplet przy stoliku. Stąd te przenosiny:)
życzę Ci szybkiej zmiany avatara na diamentowy
albo na mój, firmowy znaczek PokerStrategy
qbaos, życze Ci udanej gry i względnie małych swingów. Pamiętaj, ze najważniejsza sprawa to dobre zarządzanie bankrollem i kontrola emocji gdy się wtopi więcej niż 3 BI w trakcie jednej sesji