Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam wszystkich!

10 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
825 Wyświetlenia

Witam!
Konto na PokerStrategy mam już od jakiegoś czasu ale nie było okazji żeby sie przedstawić:)
W pokera gram od poczatku tego roku. Przeważnie grywam SnG. Pokera traktuję jako hobby i pracę.
Pozdrawiam wszystkich!

9 odpowiedzi
Qsypal

Witaj!

Myślę, że dobrodziejstwa jakie PokerStrategy oferuje swoim użytkownikom nie są Ci obce i doskonale je wszystkie znasz. Zachęcam też jednak do większego udzielania się na forum, nie tylko wstawiania rąk do analizy, lecz także do prowadzenia dyskusji na różne ciekawe tematy :)

Pozdrawiam

Qsy

damianpat

witam

To jest link do sekcji strategii, w której znajdziesz wiele ciekawy artykułów gorąco polecam...
https://polska.pokerstrategy.com/strategy/

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Niestety moj kapital startowy dawno zniknal i mam dostep do artykułów z poziomu brązowego.
Jednak niedawno załozylem konto na Poker Stars i zamierzam złożyć jakiś depozyt:)

kaczuba

Witamy gorąco i życzymy udanego powrotu do pokerowego światka. :)

Qsypal

qbaos jeżeli przegrałeś kapitał startowy, polecam skorzystać z TEJ promocji, jak to mawiają, easy money :) Jestem pewien, że masz w swoim otoczeniu osoby, które chętnie zaczęłyby grać w pokera, tylko nie wiedzą jak. Ty możesz im w tym pomóc. Ponadto polecam przeczytać artykuł na temat zarządzania kapitałem, coby się sytuacja z przegraniem całego bankrolla nie powtórzyła.

Pozdrawiam i życzę sukcesów :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Powrotem tego nie będzie można nazwać, ponieważ regularnie gram na bet-at-home.com poker. Nawet z małymi sukcesami:) Niestety ilość graczy online w porach porannych wacha sie do okolo 2 000 i długo trzeba czekać na komplet przy stoliku. Stąd te przenosiny:)

damianpat

życzę Ci szybkiej zmiany avatara na diamentowy ;)
albo na mój, firmowy znaczek PokerStrategy ;)

qbaos, życze Ci udanej gry i względnie małych swingów. Pamiętaj, ze najważniejsza sprawa to dobre zarządzanie bankrollem i kontrola emocji gdy się wtopi więcej niż 3 BI w trakcie jednej sesji ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki, pożyjemy zobaczymy co to będzie :)