Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam, witam

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
341 Wyświetlenia

Nazywam sie Bartek, na pokerstrategy jestem troche dłużej ale dopiero teraz zdecydowałem się więcej uczeszczać na tym forum, bankroll budowałem od 0 grajac freerolle poniewaz zaczynajac swoja gre postanowilem, ze nie strace na pokerze wlasnych ciezko zarobionych pieniedzy...

Jak narazie najwieksza moja wygrana na turniejach to około 1000 zł na partypoker może nie za dużo ale już zawsze jakiś sukces. Regularnie gram cashe ostatnio głównie na maria poker wczesniej na party na niskich stawkach, moje sesje raczej wachaja sie na minimalnym zysku, wole grac turnieje lecz na nie trzeba poswiecac duzo czasu którego ja niestety nie mam :<

Narazie gram tylko online z braku mojego wolnego czasu ale przymierzam się na hotel Hayat w Warszawie, pozdrawiam

1 odpowiedź
Mooris

Witamy Cię Bartku

Fajnie, że wreszcie postanowiłeś aktywniej działać na forum PokerStrategy.com. Polecam takie działy jak np. ocena rąk, gdzie nasi trenerzy ocenią każde wstawione przez Ciebie rozdanie lub forum dostępne od statusu złotego, gdzie zaawansowani gracze dyskutują o strategiach.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w grze.