Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Witam witam

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
246 Wyświetlenia

Witam wszystkich!
Jestem studentem budownictwa na PK. Grywam bardzo rzadko w pokera, średnio raz w miesiącu. Trafiłem na PS z innego forum. Po ostatniej przegranej (kolejnej) wśród znajomych, zapragnąłem trochę się podszkolić. Zobaczymy jak będzie z czasem i co z tego grania wyjdzie:)

Zainteresowania:
poza studiami... trial rowerowy (czynnie)/ motocyklowy (biernie), ostatnio myślę o zbudowaniu ostrego koła - jako swój 3 rower:), motocykle - zamiłowanie od raczkowania, niestety na razie brak środków na swój (ale kat. A już dawno jest), muzyka i słuchawki do niej, elektronika - po trochu z każdej dziedziny, no i nowe, kolejne zainteresowanie - poker:D

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Mooris

Hej dareox

Super Cię widzieć w naszej szkole - dobrze, że uczysz się na błędach i po kolejnej przegranej postanowiłeś postawić na profesjonalne wykształcenie pokerowe.

Najpierw proponuje przejrzeć naszą ofertę, a dowiesz się, jak działa nasza szkoła oraz jak działa system statusów i punktów.

Później przyjdzie czas na zdanie quizu i wybór platformy, na którą będziesz starał się o kapitał startowy.

Polecam również nasze sekcje artykułów oraz filmów - już dla Twojego statusu są dostępne pewne filmy, które polecam obejrzeć - podstaw nigdy dość _thumbsup:

Oprócz tego, mamy działy ocen rąk, do których z korzystania serdecznie zachęcam - Ty wstawiasz rozdanie, a nasi trenerzy oceniają poprawność zagrania :)

Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.

Odpowiedz
Cytat

Witam :sdrink

Odpowiedz
Cytat