Przejdź do forum
Witam serdecznie! ;...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam serdecznie! ;)

15 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
680 Wyświetlenia

Uprzejmie witam wszystkich uzytkownikow i moderatorow forum :)

Mam na imie Piotrek, lat 22, w pokerze stawiam swoje pierwsze kroki. Gre online na pieniadze na PartyPoker zaczalem doslownie kilka dni przed zarejestrowaniem sie na tym forum, dotychczasowym efektem jest strata calego bankrollu- suma niewielka ale traktuje to jak bankructwo. Nie zalamuje sie jednak i ciesze sie nawet gdy przegrywam- zdaje sobie sprawe ze przewracamy sie po to zeby nauczyc sie wstawac, a z kazdej, nawet bolesnej porazki, mozna wyciagac wnioski. Poker fascynowal mnie od dawna i zawsze zastanawialem sie nad rozpoczeciem gry na pieniadze, zaluje ze zdecydowalem sie na to dopiero teraz.

Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za brak polskich znakow- pisze ze Szkocji.

Piotrek

14 odpowiedzi
salyk

Witamy na forum :)

Mam nadzieję, że 50$ kapitału startowego, które otrzymasz dobrze Ci posłużą i je pomnożysz ;) Powodzenia życzę :f_thumbsup:

Szkocja hem hem... jak ja bym chciał teraz tam być i po degustować szkockiej.. zazdroszczę!!! :f_tongue:
Czy jest ktoś kto nie grała najpierw na wp albo nie przegrał pierwszego kapitału startowego albo wpłaconego ? chyba nie.. powodzenia!

Witaj,

strata bankrollu jest jak utrata dziewczyny -

przykra sprawa, ale zawsze możesz mieć jeszcze jedną ;)

Tym razem przyswajaj wiedzę pokerową z PokerStrategy.com,

oglądaj filmy i czytaj artykuły. Zadbaj o swój nowy bankroll,

a on w przyszłości zadba o ciebie.

Pozdrawiam

Mooris

Witamy witamy :)

Życzę szybkiego zdobywania wiedzy i powodzenia przy stolikach :)

Jaka pogoda w Szwecji ? :)

Pozdrawiam

Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za brak polskich znakow- pisze ze Szkocji. Jak jest w szwecji to trudno mu to określić :f_cool:

Thorek

Napisane przez Jakub
Witaj,

strata bankrollu jest jak utrata dziewczyny -

przykra sprawa, ale zawsze możesz mieć jeszcze jedną ;)

Tym razem przyswajaj wiedzę pokerową z PokerStrategy.com,

oglądaj filmy i czytaj artykuły. Zadbaj o swój nowy bankroll,

a on w przyszłości zadba o ciebie.

Pozdrawiam

Nigdy tego tak nie rozpatrywałem, ale coś w tym jest. Ciekawy wywód :P

Mooris

Napisane przez DucePoker
Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za brak polskich znakow- pisze ze Szkocji. Jak jest w szwecji to trudno mu to określić :f_cool:

Przepraszam, grunt to czytać ze zrozumieniem :)

hmm.. Jak tam pogoda w Szkocji ? :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przepraszam umknal mi kompletnie moj wlasny watek :O Dziekuje wszystkim ktorzy odpisali i zyczyli mi powodzenia :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez DucePoker
Szkocja hem hem... jak ja bym chciał teraz tam być i po degustować szkockiej.. zazdroszczę!!! :f_tongue:
Czy jest ktoś kto nie grała najpierw na wp albo nie przegrał pierwszego kapitału startowego albo wpłaconego ? chyba nie.. powodzenia!

Dziekuje :) A co do szkockiej to zauwazylem bardzo ciekawe zjawisko: bawiac sie w Szkocji zauwazylem ze pijac z Polakami najpopularniejszym trunkiem jest wodka. Gdy jednak wrocilem do Polski na Swieta okazalo sie, iz na wiekszosci przyjec na ktore bylem zaproszony bylem czestowany szkocka! Czlowiek pozada tego, czego nie ma w nadmiarze, tak bylo, jest i bedzie. ;)

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam serdecznie Kolego Moderatorze Jakub,

bardzo ciekawe porownanie :) Zastosuje sie do porady, juz w tej chwili chlone wiedze jak gabka. Mam nadzieje ze wiedza ta zaowocuje w przyszlosci kilkoma zerami ;)

Pozdrawiam i dzieki za rade :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam super serdecznie SuperModeratora :)

Kolego Mooris- pogoda w Szkocji jak marzenie (marzenie ludzi z regionow dotknietych upalami i susza ;D). A tak na powaznie to zima byla bardzo ostra- (nazwana przez prase zima 30-lecia) mrozy po -15 do -20 w porywach. Lato zas bylo w czerwcu i lipcu bardzo upalne, moja skora nabrala pieknego brazowego koloru i bynajmniej nie potrzebowalem solarium ;) Najgorsze sa wiosna i jesien- bardzo silne wiatry, czeste opady, gwaltowne zmiany cisnienia i temperatur... krotko mowiac polski przyslowiowy marzec w ktorym "jak w garncu" trwajacy jakies 7-8 miesiecy w roku. Ale idzie sie przyzwyczaic po kilku latach ;)

Pozdrawiam :)

Witaj :)

może pomyśl o załóżenia własnego bloga w naszym dziale BLOGI: https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=71

pomoże Ci to w rozwoju kariery i zapewni frajdę pisania :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam PyqPyk ;)

myslalem o tym lecz stwierdzilem, ze najpierw musze sie wiecej nauczyc i poprawic swoja gre na tyle, zeby blog stal sie ciekawszy do czytania. Intensywnie w wolnych chwilach pochlaniam artykuly, zastanawiam sie na jakim rodzaju gry sie skupic- zaczalem gre w turnamentach MTT i SnG, bardzo podoba mi sie SnG- przyznaje bez bicia ze wchodzilem na wyzsze stawki niz te na ktore pozwalal moj bankroll zeby przyspieszyc zarobki, i zawsze gdy stracilem to szybko odrabialem albo robilem profity, w MTT bez wiekszych efektow... Zaczalem tez grac sss, ale ciezko mi ogarnac wiecej stolikow, narazie gram na 4...

Chcialbym zaczac pracowac z softem poprawiajacym gre, ponadto zaczne konwertowac i wklejac rozdania.

Plany jak widac szerokie, ale musze poczekac do marca ze startem- chwilowo mam za malo czasu ze wzgledu na problemy z praca, i musze zajac sie swoimi sprawami w pierwszej kolejnosci.

Pozdrawiam :)

Ok, nie ma pośpiechu z blogiem, kiedyś napewno go założysz :)

co do gry to też zaczynałem od 4 stołów SSS , potem z biegiem czasu dodawałem po jednym a potem się grało po 16 nawet :D wszystko w swoim czasie , cieszę się że masz taki zapał do wiedzy bo to napewno zaprocentuje !!

Pozdrawiam