Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam serdecznie

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
464 Wyświetlenia
destil

Mam na imię Krzysiek, jestem z Olsztyna, niedługo stuknie mi dwudziestka .Przygodę z PS zacząłem około pół roku temu za namową kumpla. Na początku swoje 50$ zainwestowałem na titanie grając SSS oraz sporadycznie s'n'g. W ten sposób udało mi się doprowadzić stan bankrolla do około 150$. Niestety, nadszedł tilt i bankroll poleciał na łeb na szyję : ( Po tym zdarzeniu zrobiłem sobie przerwę, by wrócić około miesiąca temu. Byłem skazany od początku na porażkę, gdyż grałem niezgodnie z BRM. Odziwo udało mi się dojść do 110$, po czym przyszedł kolejny tilt i wykres prawie sięgnął zera. Teraz próbuję się odbić, zacząłem grać FL i bardzo mi się podoba. Niedługo mam nadzieję otrzymać dolarki za poleconych, po czym wbijam na kolejny limit ; >
Ostatnimi czasy wziąłem się ostrzej za teorię- analizuję filmiki, uczęszczam na coachingi, czytam n-ty raz artykuły ; p

pozdrawiam ; )

4 odpowiedzi
Riverneed

Cześć :) Wytłumaczysz, jak to się stało, że na Twój pierwszy post na forum musieliśmy czekać aż pół roku? :) Co do przerw w grze - właśnie coś takiego przechodzę. Zgadzam się, że nie można grać na siłę, bo nie służy to niczemu dobremu. Jeśli czujesz, że tiltujesz, lepiej odpocząć ;) Skoro wziąłeś się wreszcie za coaching, proponuję jeszcze wrzucać swoje rozdania do oceny - uwierz mi, to naprawdę pomaga =)

sedum77

hmm bo już mi się myli damianpat to jest Damian tak ? a riverneed to Łukasz czy jak ?

A co do destil zapowiadasz się na dobrego gracza skoro już an początku analizujesz wnikliwie artykuły :)

Każdy popełnia jednak błędy. Obyś miał ich jak najmniej!

destil Autor wątku
destil

hehe wierzyłem w swoje 'pokerowe umiejętności' po przeczytaniu artów i początkowej grze. jak się jednak okazało tilt był silniejszy ode mnie

damianpat

Tilt to potężna bestia i trudno jej sprostać ;)

Pozdrawiam