Witajcie,
Co prawda nie jestem nowym użytkownikiem, ale nie było mnie 4 lata.
Z pokerem spotkałem się przypadkiem poprzez trafienie na pokerstrategy.com oraz uzyskanie darmowego bonusu. Oprócz gry która szła mi średnio, zajmowałem się głównie zapraszaniem przyjaciół na czym dość dobrze zarobiłem. Miałem wtedy 18 lat, w pewnym momencie zupełnie przestałem grać online (grywałem sporadycznie dla zabawy ze znajomymi, np. w akademiku). Ostatnio przypomniało mi się jak wielką frajdę sprawiał mi poker i postanowiłem się tym zająć ponownie, tym razem na poważnie. Dlatego przez ostatnie kilka dni przestudiowałem dużo teorii, teraz ruszam z praktyką, planuje regularnie się uczyć, więc spodziewajcie się dużo pytań oraz wrzuconych rąk z mojej strony.
Gram Sit and Go oraz turnieje.
Mam ambitne cele, więc sądzę, że ciekawie spędzę z wami dużo czasu.
Cześć Urielek.
Widzę, że już zacząłeś wrzucać ręce do oceny ♠_thumbsup:
Ciekaw jestem, pewnie nie tylko ja, jakie to cele? Może się nimi z nami podzielisz?
Pozdrawiam
Jasne, gdy pochwalimy się naszym celem to wzrastają szanse ich osiągnięcia
Do końca przyszłego roku chcę zagrać w ETP, kwalifikując się z satelitki online. Do tego w czerwcu przyszłego roku widzę już siebie grającego turnieje z wpisowym 50$ przy bankrollu około 5k.
Wiem, że długa droga przede mną, ale wierzę że dzięki wytrwałości mi się uda:)
Hej,
Świetnie, że plany są ambitne - to tylko zmotywuje Cię do dalszej gry.
Polecam założenie bloga i opisywanie tam swoich poczynań - fantastyczna forma samodoskonalenia, gdyż możesz dyskutować z innymi graczami, a także śledzić postępy w swojej grze.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
Napisane przez Urielek
Dzięki za radę, z pewnością to zrobię.
♠_thumbsup:
Podaj linka, bo chętnie będę zaglądał.