Witam!
W pokera gram od października, kiedy to koledzy mnie nauczyli i to był ich błąd, bo od tego czasu cały czas ich ogrywam :].
W internecie zacząłem grać na Everescie w darmowym turnieju. Później wpłaciłem 22$, jednak wczoraj się ich pozbyłem. Gram głównie heads-up Texas Hold'em NL. Jednak od teraz zaczynam grę na normalnych stołach. Muszę się jeszcze dużo nauczyć.
A wy nie jesteście już milionerami?:)
Dodam jeszcze, że bardzo podoba mi się to forum. Do tej pory na żadnym innym forum (nie pokerowym) nie spotkałem sie z taką kulturą i pomocą. Wszystko po prostu tak jak powinno być bez zbędnej polemiki. Myślę, że tak zostanie do końca.
piachu71 jestes krewnym slynnego tutaj piacha01?
Powodzenia w grze! Nie boj sie, milionerow jeszcze tutaj nie ma .
Hej!
Co prawda nie jestem moderadorem, ani administratorem, ale nie miałem jeszcze nikogo tu witać: więć Witam Cię Piachu71 (btw. jest już jeden bardzo aktywny Piachu na naszym forum)
Ja jeszcze milinoerem nie jestem, ale na wszystko przyjdzie pora...
Ameryki nie odkryję, ale szczególnie polecam Ci wklejanie rozdań na forum i czytanie a w dalszej perspektywie także ocenianie rozdań innych (ja jeszcze tego nie robię... :P), to na prawdę dużo daje, bo początkujący nawet często nie zdają sobie sprawy że popełniają elementarne błędy w najprostszych sytuacjach (jestem jednym z nich :))
PS. Polecam spróbować gry Fixed Limit, na prawdę zacne i skore do pomocy grono ludzi się tym zajmuje.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości (szczęście w pokerze na dłuższą nie jest potrzebne, a nawet zbędne)
trojanus napisał
gdyby tutaj byli sami milionerzy to byloby tu pusto![]()
Ale za to jest dużo przyszłych milionerów, potencjalnych milionerów oraz milinerów na dorobku...
Jakby co to pamiętajcie-to nie jest moje drugie konto:D
btw. Widzę, że otrzymałem miano sławnego:D?loL:D
Witaj piachu:)(czuje się jakbym do siebie mówił;))
W imieniu całego zespołu polskiego PokerStrategy witam Cię serdecznie. Dziękujemy jednocześnie za miłe słowa i zapewniam, że się nie zawiedziesz na naszej społeczności
Życzę Ci wytrwałości w szlifowaniu skilla oraz powodzenia przy stolikach.
Niech moc będzie z Tobą, a bad beat niech Cię omija szerokim łukiem.
Pozdro
Co dwóch Piach-ów to nie jeden !!
Gorzej, jak po jakims czasie obaj beda mieli ten sam status na forum (powiedzmy platyna
) - jak ich sie wtedy pozna :> ?
:P:P
A bo ja bede myslisz pamietal, czy w temacie jakimstam to pisal piachu01 czy piachu71 ?
A swoja droga - od czego ksywka "piachu"?
hmmm, a moze "przyjaciele" Piaska?
W sumie jak chlop ma tych swoich "przyjaciol" dosc sporo, to numerowanie ich glupie nie jest <LOL>
Witam kolejnego piacha na forum, ciekawe czy będziesz podobnie aktywnym forumowiczem jak 01:D
Do kompletu brakuje nam jeszcze "piachu007
Żeby mieć status brąz muszę przeczytać wszystkie dokładnie porady: Fixed,Nl,SnG i psychologia z sekcji Basic? Większość już przeczytałem.