Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam! piachu71

31 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
4,919 Wyświetlenia
tematznany

Witam!
W pokera gram od października, kiedy to koledzy mnie nauczyli i to był ich błąd, bo od tego czasu cały czas ich ogrywam :].
W internecie zacząłem grać na Everescie w darmowym turnieju. Później wpłaciłem 22$, jednak wczoraj się ich pozbyłem. Gram głównie heads-up Texas Hold'em NL. Jednak od teraz zaczynam grę na normalnych stołach. Muszę się jeszcze dużo nauczyć.
A wy nie jesteście już milionerami?:)
Dodam jeszcze, że bardzo podoba mi się to forum. Do tej pory na żadnym innym forum (nie pokerowym) nie spotkałem sie z taką kulturą i pomocą. Wszystko po prostu tak jak powinno być bez zbędnej polemiki. Myślę, że tak zostanie do końca.

30 odpowiedzi
petesam

piachu71 jestes krewnym slynnego tutaj piacha01? :)

Powodzenia w grze! Nie boj sie, milionerow jeszcze tutaj nie ma . :)

kaczuba

Hej!
Co prawda nie jestem moderadorem, ani administratorem, ale nie miałem jeszcze nikogo tu witać: więć Witam Cię Piachu71 (btw. jest już jeden bardzo aktywny Piachu na naszym forum)
Ja jeszcze milinoerem nie jestem, ale na wszystko przyjdzie pora... :D
Ameryki nie odkryję, ale szczególnie polecam Ci wklejanie rozdań na forum i czytanie a w dalszej perspektywie także ocenianie rozdań innych (ja jeszcze tego nie robię... :P), to na prawdę dużo daje, bo początkujący nawet często nie zdają sobie sprawy że popełniają elementarne błędy w najprostszych sytuacjach (jestem jednym z nich :))

PS. Polecam spróbować gry Fixed Limit, na prawdę zacne i skore do pomocy grono ludzi się tym zajmuje.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości (szczęście w pokerze na dłuższą nie jest potrzebne, a nawet zbędne)

gdyby tutaj byli sami milionerzy to byloby tu pusto :D

kaczuba

trojanus napisał
gdyby tutaj byli sami milionerzy to byloby tu pusto :D

Ale za to jest dużo przyszłych milionerów, potencjalnych milionerów oraz milinerów na dorobku... :D

piachu01

Jakby co to pamiętajcie-to nie jest moje drugie konto:D

btw. Widzę, że otrzymałem miano sławnego:D?loL:D

Witaj piachu:)(czuje się jakbym do siebie mówił;))

kfas

Nigdy nie spotkalem nigdzie zadnego piacha, a tu dwoch :O :D

gl & hf

Piachu .... gdzie som moje piniondze za las ... ; ) teraz jest ich dwóch

W imieniu całego zespołu polskiego PokerStrategy witam Cię serdecznie. Dziękujemy jednocześnie za miłe słowa i zapewniam, że się nie zawiedziesz na naszej społeczności :)

Życzę Ci wytrwałości w szlifowaniu skilla oraz powodzenia przy stolikach.
Niech moc będzie z Tobą, a bad beat niech Cię omija szerokim łukiem.

Pozdro

Co dwóch Piach-ów to nie jeden !!

Gorzej, jak po jakims czasie obaj beda mieli ten sam status na forum (powiedzmy platyna ;) ) - jak ich sie wtedy pozna :> ? :P :P:P

Masqb

po numerach ? :D

A bo ja bede myslisz pamietal, czy w temacie jakimstam to pisal piachu01 czy piachu71 ?

A swoja droga - od czego ksywka "piachu"?

kfas

hmmm, a moze "przyjaciele" Piaska? :P

W sumie jak chlop ma tych swoich "przyjaciol" dosc sporo, to numerowanie ich glupie nie jest <LOL>

piachu01

Od nazwiska;) Przynajmniej u mnie;)

Walderam

Witam kolejnego piacha na forum, ciekawe czy będziesz podobnie aktywnym forumowiczem jak 01:D

Do kompletu brakuje nam jeszcze "piachu007 :P

Mooris

Witaj w naszym gronie :)

Walderam od moich numerków WARA! :P :D
Witam kolegę

tematznany Autor wątku
tematznany

Żeby mieć status brąz muszę przeczytać wszystkie dokładnie porady: Fixed,Nl,SnG i psychologia z sekcji Basic? Większość już przeczytałem.

kfas

Musisz zdac quiz