Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam grajków

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
577 Wyświetlenia
bbejbe

Witam i powodzenia przy stołach! _thumbsup:

8 odpowiedzi
Castro080

Siema i czekaj na moda który Ci zaproponuje czytanie artów i takie tam

Powodzenia

edit:

na forum od: 10.04.2008 Posty: 4

gdzie ty byłeś ?(

[Treść edytowana]

// Spam. - dohpaZ

Castro080

Napisane przez PokerInsideMe
[Treść edytowana]

// Spam. - dohpaZ

2 lata ?(

PS. zaraz warna dostaniesz za spam _evil:

bbejbe Autor wątku
bbejbe

gralem live i nie siedzialem na kompie bo oczy sie psuja ;) i w miedzyczasie przerwe w holdemie miałem. Aha no i czytam głównie, mniej sie udzielam, pomyślałem że czas wyjść z ukrycia :)

Witaj bbejbe,

cieszę się, że postanowiłeś wyjść z ukrycia i mam nadzieję, że będziesz się więcej udzielał na forum. Na forum nie zawsze sprawdza się powiedzenie, że mowa jest srebrem, a milczenie złotem, dlatego opłaca się pisać o swoich problemach, przemyśleniach lub wątpliwościach.

Wbrew mniemaniom pewnych użytkowników, moderator też potrafi czytać i widzi, kiedy się użytkownik zarejestrował oraz potrafi się dopasować, dlatego nie będę Ci polecał żadnych artykułów, ani filmów, bo z pewnością znasz naszą stronę dość dobrze.
Może założysz bloga, w którym opisywałbyś swoje poczynania w grze live? Na pewno miałbyś o czym pisać, bo grasz również online (co widać po Twoim statusie). Zachęcam.

Jeżeli jednak będziesz miał jakieś pytania, to śmiało pytaj.

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stołach,
dohpaZ

bbejbe Autor wątku
bbejbe

Dzięki dohpaZ, postaram sie udzielać nieco :]

Siema !

powodzenia przy stolikach życzę :) złotko a takie nieśmiałe :P

pozdrawiam

Cześć bbejbe.

Witam Cię bardzo serdecznie - też się cieszę, że zdecydowaleś się wyjść z ukrycia ;) Mam nadzieję, że teraz zaczniesz się trochę udzielać - mamy mnóstwo tematów pokerowych i nie tylko, na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Pozdrawiam :)