Przejdź do forum
Witam drogich gracz...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam drogich graczy!

23 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
2,018 Wyświetlenia

Wprowadzając ustawę antyhazardową za dużo o niej nie wiedziałem, postanowiłem wstąpić więc w szeregi mojego ludu i dowiedzieć się, o co chodzi z tym 'pokerem'. Będę budował bankowego rolla grając strategią Tu-SSS-ka. Z partyjnym pozdrowieniem! :]

22 odpowiedzi
SamRadziwill

Powodzenia, nasz drogi przywódco!

kfas

GL, nie odwalaj juz maniany :P

Witam.
Donaldzie, wywal tą ustawę do kosza! Poker to nie hazard! :]

Mooris

ooo witamy witamy ;)

Przeczytaj nasze artykuły i obyś nie przegrał kapitału, bo wiadomo do czego to doprowadzi ;) :)

Pozdrawiam

galer
Serdecznie witamy Panie Premierze.

To niewątpliwie wielki zaszczyt dla strony Pokerstrategy.com, że z tylu dostępnych serwisów traktujących o pokerze, wybrał Pan właśnie ten.
Żywie wielką nadzieję, że dostępne tutaj artykuły, filmy, oraz inne materiały, pozwolą Panu na szersze spojrzenie na problem niesprawiedliwego traktowania pokera jako gry hazardowej.
Pragnę ponadto zapewnić w swoim imieniu, jak i szanownych koleżanek i kolegów, że zrobimy wszystko co w naszej mocy by udowodnić Panu, iż pokera powinno traktować się jako dyscypline sportową, a nie jako gre kojarzoną z brudnymi pieniędzmi, przestępczością i rozbitymi rodzinami.

Na koniec chciałbym życzyć Panu Premierowi wszelkiej pomyślności przy stolikach pokerowych i mile spędzonego czasu na forum.

Pozdrawiam.

Witamy pana Prezesa Rady Ministrów, jesteśmy zaszczyceni.

Wolandooo

elo Donald, pamiętaj o przestrzeganiu zasad zarządzania kapitałem i o odprowadzaniu podatku 70% :D

salyk

Nick miażdży :D

Witamy na forum ;)

kaczuba

Siemka Donku. ;)

KrisB27

tak teraz to nasz budżet będzie szedł na Tuskowego pokera

avril1991

Napisane przez DonaldTusk
Wprowadzając ustawę antyhazardową za dużo o niej nie wiedziałem, postanowiłem wstąpić więc w szeregi mojego ludu i dowiedzieć się, o co chodzi z tym 'pokerem'. Będę budował bankowego rolla grając strategią Tu-SSS-ka. Z partyjnym pozdrowieniem! :]

:D :D :D :D

kozak567

teraz to tylko dziura w budzecie bedzie sie powiekszala :P

KrisB27

a nikt nie spostrzegł że czeka go test i przejście weryfikacji - a to dla niego może być niewykonalne...

kozak567

a po co mu to?? moze byc basiciem a w poksa i tak bedzie naparzal :)

kNoq001

Napisane przez kaczuba
Siemka Donku. ;)

+1 :D

pjona!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Udało mi się samodzielnie rozwiązać quiz i mój trud został dzisiaj nagrodzony kapitałem startowym w wysokości 50$, HA HA! Poziom edukacji fśród nas, ministrów jest nadzwyczajnie wysoki. Moja babcia też zawsze mówiła do mnie 'Donku', miłe zdrobnienie. Nie pozostało mi nic innego tylko załatać dziurę w budżecie moim bankowym rollem. Dziękuję za wsparcie rodacy,

wasz Donek

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stolikach ! :f_cool:

sedum77

oGoGO !! jedziesz !

Napisane przez Wolandooo
elo Donald, pamiętaj o przestrzeganiu zasad zarządzania kapitałem i o odprowadzaniu podatku 70% :D

Jesli juz o tym mowa to zastanow sie zanim zglosisz zysk do urzedu skarbowego, bo mozesz zamiast 70% dostac 3 latka posiedzenia ;) bynajmniej nie na sali sejmowej ;D