Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam :D

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
377 Wyświetlenia
kogisc

Siemanko :D zarejestrowalem sie tutaj w celu zaznajomienia sie dokladnie z rodzajami strategii...;D no glownie gram S$G jakos powoli idzie, choc musze przyznac ze nienawidze ukladu kart JJ jest tak na maksa zdradziecki ze szok, ile razy juz mnie pokonal jakis koles ktory wszedl do gry np. z A6 a riverem okazal sie A przy niczym innym z jego strony to na prawde nie chce mi sie liczyc:D

tak poza tym to jestem 23 letnim kolesiem ktory lubi pociorac w pokera ;d

No i tyle zainteresowania obok tego co pilka nozna :D dobry film itd :D

No to by bylo na tyle teraaz zbieram nagrody od waszej loterii :D

2 odpowiedzi
JacekPL

Witaj kogisc,

Cieszymy się bardzo, że się ujawniłeś. Mam nadzieję, że rozpoczniesz teraz aktywne życie na forum. To doskonały sposób doskonalenia swojego talentu pokerowego.

Co do SnG, też je gram. JJ to dobry układ startowy, ale na niskich stawkach gracze sprawdzają często z Q5, KT, o A5 nie wspominając. I jak trefią to po Tobie. Dlatego proponuję w początkowej fazie turnieju grać bardzo ostrożnie i często takie JJ zrzucać. Ale o tym dowiesz się więcej z naszych artykułów i w odpowiednim dziale forum.

Powodzenia!!!

damianpat

Pozdrawiam
Dodam tylko, że JJ nie jest żadnym monsterem, lecz po prostu bardzo silną ręką
Zachęcam do zabaw z equilatorem, czyli darmowym programem, który oferujemy, który pozwala obliczyć szansę na wygranie danej ręki
Po wstawieniu odpowiednich danych zobaczysz, że czasem takie JJ trzeba też przegrać

Pozdrawiam