Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
422 Wyświetlenia

Witam wszystkich!
Nazywam sie Michał, jestem z Ciechanowa, i licze, ze bede długo gościł na PS.com rozwijając swoje umiejetności, które są nieduże ponieważ dopiero zaczynam gre w pokera.
Pozdrawiam wszystkich

4 odpowiedzi
Thorek

Witaj Michale na naszym forum.

Jestem rad, że postanowiłeś skorzystać z usług PokerStrategy.com. Jest to świetne miejsce dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z pokerem, a jak się później przekonasz również dla tych, których umiejętności już są mocno zaawansowane.

Przed tobą pierwszy ważny wybór, czyli decyzja w jaką odmianę zamierzasz grać. Ja ze swojej strony polecam NL BSS full ring. Bardzo ważne na początek jest przeczytanie artykułów, które znajdziesz pod tym linkiem No-limit strategia big stack. Następnym etapem powinno być obejrzenie filmów naszych świetnych trenerów - zobaczysz jak wygląda teoria w praktyce! :) Oto link do filmy BSS FR. Tak przygotowany możesz zasiąść do stołów. Po każdej sesji warto przeanalizować swoje ręce i te, które sprawiły Ci największy problem wrzucić do oceny. Nasi sędziowie zawsze odpowiedzą na Twoje pytania - to świetny sposób na naukę, ponieważ jak wiadomo najszybciej uczymy się na własnych błędach! Ręce należy wrzucać w tym dziale Big Stack Strategy FR - przykłady rozdań.

Powodzenia na pokerowej ścieżce :).

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzieki za wskazówki na pweno sie przydadzą

Witam w imieniu administracji serwisu!

Cieszymy się że jesteś tu z nami i życzymy wielu sukcesów przy pokerowych stołach.

Jeśli masz w sobie zamiłowanie do gry i połączysz je z nauką na PokerStrategy.com,

w mig staniesz się wygrywającym graczem.

Powodzenia! :)

Witam życze powodzenia zdrowego rozsądku i troche szczęścia