Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam :)

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
773 Wyświetlenia

Witam,
Gram w pokera od dość krótkiego czasu. Niedawno zacząłem uczyć się strategii i przerzuciłem się na grę na prawdziwe pieniądze. Ciekawe co z tej gry na pieniądze mi wyjdzie. :) Plan na lipiec, to odzyskać 50$ kapitału początkowego, wychodząc od 10$, które mi się zostały. :)
Gram turnieje S'n'G i powoli zaczynam odzyskiwać tą kasę. :)

Pozdrawiam całe forum :)
Ziper1

4 odpowiedzi
MoroP

Witamy, życzę powodzenia :)

kaczuba

Witam nowego forumowicza i również życzę szybkiego odzyskania kasy (jak mnie to się udało po nieudanej przygodzie z niekonsekwentnym stosowaniem się do jednej z zalecanych strategii na PokerStrategy i zmianie na cash tables Fixed Limit) i powodzenia w dalszej edukacji pokerowej. :)

Na wszelki wypadek gdybyś nie wiedział, informuję Cię, że od niedzieli powracają na łamy PokerStrategy treningi SnG ze znakomitym trenerem, który zowie się Masterjari. :) Ja osobiście bywałem na jego treningach Fixed Limit i byłem bardzo zadowolony z tego co wynosiłem, więc na SnG prawdopodobnie jest tak samo. :)

MichaU1337

Nic sie nie przejmuj. Ja chyba jestem dobrym przykladem ze da sie odbic z dolka. Okolo 2,5 miesiaca temu kiedy zaczynalem grac tez zostalo mi ~10$ ale zaczalem grac dobrze i z tych 10$ mam ponad 1,000.

Pozdrawiam

Witam i życzę, żeby Twoja kariera pokerowa rozwijała się tak jak MichaUa:D

Pozdrawiam