Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,125 Wyświetlenia

Witam wszystkich ;]. Od razu mam pytanie do was drodzy forowicze. Jak i kiedy można wypłacić te $50, bo 800PP to trochę dużo i chcem grać ostrożnie aby wszystkiego nie stracić. Pozdro

9 odpowiedzi
damianpat

Domyślam się, że grasz na party;)więc prosta sprawa musisz zdobyć to 800pkt
Stosuj się do bankroll management, czyli graj na bardzo niskim limicie i przeczytaj wszystkie artykuły obejrzyj filmiki poczytaj analizy rozdań wstawiaj swoje a będzie dobrze

Pamiętaj, że początki są ciężkie i żmudne.

Powodzenia;)!

macromia

Witam na forum! :D

Oleyy1

okon140 napisał Jak i kiedy można wypłacić te $50, bo 800PP to trochę dużo

sluchaj, jesli wpadles na PS po to by wyplacic te 50 baksow, to lepiej daj sobie spokoj. szybciej zarobisz 130 PLN rozdajac ulotki....

jesli chcesz grac w pokera, to nie przejmuj sie na razie tym, kiedy i jak mozesz wyplacic kase. ta wiedza przyjdzie z czasem :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
 Po aktywacji bonusu, możesz zacząć grać o prawdziwe pieniądze! Masz dokładnie 90 dni na ugranie 300 standard PartyPoints (bez multiplikatorów bonusowych). W innym wypadku Twój bonus zostanie unieważniony, a pieniądze po prostu przepadną. Po ugraniu 300 PartyPoints, pieniądze należą do Ciebie i możesz je bez problemu wypłacić.

Czyli jeżeli nie zdążę ugrać 300PP w ciągu 90 dni to przepadnie te $50? czy możliwość zdobycia $100. Bo abym 300PP grając tylko w weekendy musiałbym grać w każdym rozdaniu aby policzona została prowizja i wtedy więcej bym stracił i obawiam się że nie dotarł bym do 300 mając co kolwiek a co dopiero do 800... Jak to jest <??> Po 3 miesiącach tracę wszytko co wpłaciło mi PS czy możliwość wypełnienia bonusu?

Po ugraniu 300 PartyPoints, pieniądze należą do Ciebie i możesz je bez problemu wypłacić.

Czyli muszę zdobyć 300PP aby wypłacić te $50 i mieć możliwość uzyskania $100 tak? Podoba mi się ten poker ale nie chcę się tak spieszyć a jak mówiłem mam tylko wolne weekendy co powoduje że mam 6-9 dni w miesiącu na to a to trochę mało... Chciałby,m się nauczyć grać ale zanim zdąże sie czegoś nauczyć jak po 3 miesiącach zabiorą mi $50 to raczej nie wpłacę nic.. przynajmiej narazie...

Więc ogólnie po 3 miesiącach tracę te $50 czy nie? Czy tylko możliwość zdobycia $100?

Po 3 miesiącach tracisz 50$ kapitału startowego i możliwość na ugranie 100$ bonusu.

Pozdrawiam :)

Riverneed

Ale wierzymy, że twoja przygoda z PokerStrategy potrwa znacznie dłużej niż te trzy miesiące :)

Mooris

Witaj
Hmmm dlaczego chcesz wypłacać odrazu ? Pograj i pomnóż kapitał :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Źle się zrozumieliśmy, nawet jakby to nie wypłacę po w około 18 dni nie ugram chyba 300PP, także nie wiem czy wejść w ten program :D, jakbym mógł grac chociaż 5 dni w tygodniu to bym wyrobił i z chęcią pograł i stąd moje pytania czy kiedy nie zdążę wszystko przepadnie i nie będę miał nic aby grać:P... Ale chyba jednak spróbuje ugrać i pomnożyć kapitał ;)

Jeszcze mam pytanie. Ile wam zajęło ugranie tych 300PP czy zdążę to zrobić w 20 dni?Bo jakiś weekend majowy będzie. Pozdro

Riverneed

Na NL5 i NL10 za każde pełne 20 handów rozegranych na danym stole w trakcie jednej sesji dostajesz 1,25 PartyPoint (czyli jeśli rozegrasz 59 handów, dostaniesz 2,5 PartyPoints), więc żeby dostać te 300 PP, musisz rozegrać mniej więcej 6000-7000 handów. Pamiętaj, że w przypadku bonusów liczą się PP bez multiplikatorów bonusowych.